Sport

Carlo Ancelotti, dur cu apărarea după Girona – Real Madrid 4-2. Castellanos, erou în presa din Spania: „Poker istoric”

Carlo Ancelotti a avut un discurs extrem de dur la adresa defensivei lui Real Madrid după înfrângerea istorică împotriva celor de la Girona. Castellanos a fost eroul gazdelor.
26.04.2023 | 00:57
Carlo Ancelotti dur cu apararea dupa Girona  Real Madrid 42 Castellanos erou in presa din Spania Poker istoric
Carlo Ancelotti a avut un discurs dur la adresa defensivei lui Real Madrid după înfrângerea cu Girona. Foto: heptar.ro.
ADVERTISEMENT

Real Madrid își poate lua adio de la titlu după înfrângerea cu Girona, scor 2-4 în etapa cu numărul 31 din La Liga. „Taty” Castellanos a făcut ce a vrut cu apărarea „galacticilor”, reușind să marcheze patru goluri într-o seară istorică pentru atacantul argentinian.

Carlo Ancelotti, dur cu apărarea lui Real Madrid după înfrângerea cu Girona: „Nivelul a fost foarte slab”

Rudiger și Militao au fost puși la zid în presa din Spania după înfrângerea celor de la Real Madrid, scor 2-4 cu Girona. Barcelona joacă împotriva celor de la Vallecano în această rundă, iar cu o victorie se va distanța la 14 puncte de „galactici” cu șapte etape rămase până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti a recunoscut nivelul extrem de slab al echipei sale și a avut un discurs dur, mai ales la adresa fotbaliștilor din defensivă. „Seară dificilă, să pierdem așa. La nivel defensiv a fost un meci slab, acolo s-a făcut diferența. Echipa nu a jucat, am încercat să supraviețuim doar prin acțiuni individuale. Nivelul a fost foarte slab din toate punctele de vedere.

Înfrângerea nu este niciodată în regulă, dar se întâmplă. Fără implicare la nivel defensiv, echipa are probleme. Astăzi nu ne-am ridicat la nivelul normal în apărare. Dacă jucătorii nu înțeleg acest lucru, îl voi repeta zilnic”, a declarat Carlo Ancelott, la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Taty” Castellanos, erou în presa din Spania după cele patru goluri cu Real Madrid

Presa din Spania a reacționat ferm după înfrângerea surprinzătoare a lui Real Madrid cu Girona. Eroul echipei de pe locul 9 din La Liga a fost atacantul argentinian Valentin „Taty” Castellanos care a înscris toate cele patru goluri în 62 de minute.

„Dezastrul lui Real Madrid de la Girona. Pokerul lui Taty Castellanos împotriva unui Real Madrid foarte fragil în apărare și în fața căruia Barcelona poate ajunge mâine la 14 puncte”, a notat Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT

”Madridul cedează într-un mare fel. Taty Castellanos înscrie un poker istoric într-o seară dezastruoasă pentru Militao și Rudiger. Au apărut cele două fețe ale lui Vinicius: assist, gol și mai multe încăierare”, au scris jurnaliștii de la AS.com.

„Real Madrid a aruncat prosopul și a lăsat titlul în mâinile Barcelonei”

Pentru Real Madrid urmează duelurile din campionat cu Almeria și Real Sociedad, urmate de finala Cupei Regelui cu Osasuna și manșa tur a semifinalelor din Liga Campionilor cu Manchester City. Totuși, înfrângerea cu Girona a făcut ca Barcelona să pună o mână pe trofeu.

ADVERTISEMENT

”Pokerul lui Taty Castellanos a trezit-o la realitate pe Real Madrid. Echipa Real Madrid a aruncat definitiv prosopul la Montilivi și a lăsat titlul din La Liga în mâinile Barcelonei”, a titrat Sport.

Castellano, atacantul împrumutat de Girona de la New York City, a devenit primul fotbalist după o pauză de 75 de ani care înscrie patru goluri în poarta lui Real Madrid într-un singur meci de campionat. „Castellanos a făcut-o de rușine pe Real Madrid. 

„Argentinianul semnează patru goluri ale lui Girona într-o carte albă, în special a lui Militao, teribil toată seara. Vinicius, singurul conectat la priză, înscrie un gol și dă pasă la celălalt”, au scris jurnaliștii de la Marca.

ADVERTISEMENT