Fostul antrenor al lui Bayern şi-a găsit echipă. Vezi unde va antrena Ancelotti

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
24/10/2017, 16:43
Fostul antrenor al lui Bayern şi-a găsit echipă. Vezi unde va antrena Ancelotti

Carlo Ancelotti a plecat pe uşa din dos de la Bayern Munchen. Tehnicianul italian este printre puţinii antrenori ai bavarezilor care a stat foarte puţin la Munchen, dar de vină au fost rezultatele nesatisfăcătoare din acest sezon, unul început foarte rău de campioana Germaniei. Mai mult, dincolo de rezultate, mult mai gravă era problema lipsei de relaţie dintre antrenor şi grupul din vestiar.

Cu alte cuvinte, Ancelotti pierduse complet legătura şi susţinerea jucătorilor şi un asemenea scurtcircuit nu are cum să nu afecteze rezultatele echipei. Lideri importanţi din vestiar erau chiar împotriva italianului, situaţie în care s-au aflat Thomas Muller sau Arjen Robben. Despărţirea era iminentă şi şefii lui Bayern au înţeles că trebuiau să forţeze un pic nota, pentru a evita un impact negativ pe termen lung.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Carlo Ancelotti a refuzat-o pe Milan

Imediat a apărut pe turnantă AC Milan, clubul la care Ancelotti a reuşit cele mai mari performanţe, mai ales două Ligi ale Campionilor, una de-a dreptul istorică, în faţa lui Liverpool, după ce rossoneri erau conduşi cu 3-0! Însă Carletto a anunţat că nu vrea să revină la Milano şi că dacă ar fi să aleagă Italia ar face-o doar pentru Juventus, echipă la care a avut rezultate foarte proaste şi îşi dorea revanşa.

Iată însă că Ancelotti nu se va întoarce în Italia, ci a acceptat cea mai exotică propunere, aceea de a merge în prima divizie din China, unde va pregăti începând din sezonul viitor cel mai puternic club, Guanghzou Evergrande, unde s-a aflat pe bancă şi Marcello Lippi, devenit între timp selecţionerul Chinei. Portalul Nanfang Daily este cel care a anunţat semnarea iminentă a contractului.

Închide ×