Sport

Carlo Ancelotti, furios pentru situația de la Real Madrid: „Dacă sunteți credincioși, ar fi bine să vă rugați în perioada asta”

Carlo Ancelotti este nemulțumit din cauza felului în care au fost programate meciurile lui Real Madrid. „Galacticii” vor disputa două partide în mai puțin de trei zile.
04.02.2023 | 20:43
Carlo Ancelotti furios pentru situatia de la Real Madrid Daca sunteti credinciosi ar fi bine sa va rugati in perioada asta
Carlo Ancelotti este nemulțumit din cauza programului încărcat al celor de la Real Madrid. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Real Madrid caută a doua victorie consecutivă în La Liga, după succesul obținut, scor 2-0 cu Valencia, joi, ora 22:00. În mai puțin de trei zile, campioana Europei joacă pe terenul celor de la Mallorca. Ancelotti este nemulțumit de modul în care au fost programate partidele „galacticilor”.

Carlo Ancelotti, nemulțumit înaintea meciului Mallorca – Real Madrid: „Nu este corect, dar o vom face”

Real Madrid se află în cursa de urmărire a Barcelonei, care a luat un avans de cinci puncte în fruntea clasamentului din La Liga. „Catalanii” s-au impus la jumătatea lunii ianuarie în finala Supercupei Spaniei, scor 3-1 pe King  Fahd International Stadium din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti consideră că ora partidei din deplasare cu Mallorca, duminică, 5 februarie, de la ora 15:00 nu este foarte bine aleasă, în condițiile în care, joi, de la ora 22:00, „galacticii” au jucat pe teren propriu cu Valencia, 2-0.

„Nu suntem încântați. Nu mi se pare corect să jucăm la mai puțin de 72 de ore de la meciul anterior. Nu este corect să jucăm duminică la 15:00, dar o vom face pentru că trebuie să o facem”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit Marca.

ADVERTISEMENT

Programul încărcat îi dă bătăi de cap lui Carlo Ancelotti: „Lucrăm mai mult la recuperare decât la antrenamente”

Antrenorul italian consideră că Real Madrid se află pe drumul cel bun în ceea ce privește jocul, însă a precizat că programul încărcat nu lasă timp pentru antrenamente.

„În ultimele jocuri ne-am descurcat bine, dar am ratat victoria împotriva celor de la Real Sociedad. Se pare că echipa este pe drumul cel bun. Accidentările ne-au afectat, dar recuperăm treptat toți jucătorii. 

ADVERTISEMENT

Lucrăm mai mult la recuperare decât la antrenamente. Pentru că nu mai e timp de antrenamente! Ne concentrăm pe evaluarea oboselii și, din acest motiv, munca kinetoterapeutului este mai importantă în acest moment decât cea a antrenorului. Dacă sunteți credincioși, ar fi bine să vă rugați în perioada asta”, a mai spus Carlo Ancelotti.

Real Madrid, fără Ferland Mendy la Campionatul Mondial al Cluburilor și în meciul tur cu Liverpool

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Cupei Spaniei, după ce a trecut în prelungiri de Atletico Madrid, scor 3-1, însă „galacticii” l-au pierdut pe Ferland Mendy care va sta pe bară între cinci și șase săptămâni din cauza unei probleme musculare la piciorul stâng.

ADVERTISEMENT

Astfel, francezul va rata meciurile lui Real Madrid de la Campionatul Mondial al Cluburilor. Campioana Europei intră în competiție marți, 7 februarie, când va întâlni învingătoarea din partida Seattle Sounders FC – Al Ahly.

Totodată, Carlo Ancelotti va trebui să găsească o soluție în zona fundașului stânga și pentru meciul tur cu Liverpool din optimile UEFA Champions League, care va avea loc pe 21 februarie.

ADVERTISEMENT