Sport

Carlo Ancelotti i-a trimis un cadou lui Ilie Dumitrescu după câștigarea campionatului: „Mi-a făcut seara frumoasă!”

Carlo Ancelotti i-a trimit un cadou lui Ilie Dumitrescu, iar analistul TV a dezvăluit cât de atent este antrenorul lui Real Madrid întotdeauna cu el.
04.05.2022 | 23:10
Carlo Ancelotti ia trimis un cadou lui Ilie Dumitrescu dupa castigarea campionatului Mia facut seara frumoasa
Carlo Ancelotti i-a trimis un cadou lui Ilie Dumitrescu după câștigarea campionatului. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

„Mister” a dezvăluit că tehnicianul italian îi trimite adesea felicitări cu ocazia mai multor sărbători, printre care și Crăciunul.

Carlo Ancelotti i-a trimis un cadou lui Ilie Dumitrescu după câștigarea campionatului

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a primit un cartonaș semnat al lui Carlo Ancelotti chiar de la antrenorul lui Real Madrid, imediat după ce a câștigat titlul în Spania.

ADVERTISEMENT

„După ce a câștigat campionatul, în meciul cu Espanyol. Am avut șansa să-l cunosc pe Carlo Ancelotti, e extrem de atent.

Primesc foarte multe cărți poștale de la Ancelotti, de Crăciun. Și acum după titlu, chiar mi-a făcut seara frumoasă cartea asta de vizită”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

După titlul cucerit în La Liga, Carlo Ancelotti a devenit primul antrenor din istorie care a reușit să cucerească titlul în primele cinci campionate din Europa, și anume: Spania, Anglia, Germania, Italia și Franța.

Carlo Ancelotti se gândește la retragerea din fotbal

La conferința de presă înainte de duelul din Champions League dintre Real Madrid și Manchester City, Carlo Ancelotti a vorbit despre o posibilă retragere din fotbal:

ADVERTISEMENT

„După Real da, probabil că mă voi opri. Dar, dacă Real mă ţine aici zece ani, voi antrena zece ani. Mi-ar plăcea să petrec timp cu nepoţii mei, să plec în vacanţă cu soţia mea.

Sunt atâtea lucruri pe care le-am neglijat şi pe care mi-aş dori să le fac. Să merg în multe locuri în care nu am fost niciodată”.

ADVERTISEMENT

„Da, ar putea exista o echipă naţională, dar este prematur deocamdată. De ce nu? Mi-ar plăcea, asta e sigur. Canada s-a descurcat foarte bine”, a mai spus Carlo Ancelotti când a fost întrebat despre o posibilă preluare a unei echipe naționale în viitor.

Carlo Ancelotti mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2024.

  • 63 de ani va împlini Carlo Ancelotti pe 10 iunie
ADVERTISEMENT