Sport

Umilinţa din El Clasico i-ar putea fi fatală lui Carlo Ancelotti! Pe cine vrea să aducă Florentino Perez

Real Madrid a fost umilită de Barcelona, scor 0-4, pe "Bernabeu". Un eşec usturător care dă din nou startul speculaţiilor în Spania, unde Carlo Ancelotti ar avea zilele numărate.
21.03.2022 | 09:11
Umilinta din El Clasico iar putea fi fatala lui Carlo Ancelotti Pe cine vrea sa aduca Florentino Perez
ADVERTISEMENT

Real Madrid a fost de nerecunoscut în derby-ul cu Barcelona, iar marele vinovat pentru jocul modest al “galacticilor” este Carlo Ancelotti. Antrenorul madrilenilor a fost fără replică în faţa lui Xavi, iar Florentino Perez pare dispus să producă schimbarea pe banca tehnică.

Carlo Ancelotti, aproape de finalul mandatului pe banca lui Real Madrid. Cine este posibilul înlocuitor

Chiar dacă Real Madrid este lider în La Liga şi a ajuns în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Florentino Perez nu este mulţumit de Carlo Ancelotti. Conform El Nacional, preşedintele madrilenilor îşi menţine planul de a-l schimba pe antrenorul italian cu Joachim Low.

ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti este acuzat că are mari probleme în meciurile cu miză, iar El Clasico a fost dovada în plus pe care Florentino Perez o aştepta. Italianul câştigase credite după ce a eliminat-o pe PSG, însă a rămas jocul modest al madrilenilor în trei dintre cele patru reprize din această dublă.

Nu este prima oară când Florentino Perez se gândeşte la Joachim Low, un antrenor pe care Real Madrid l-a mai curtat în trecut. Fostul selecţioner al Germaniei este liber de contract din vara anului trecut şi ar fi refuzat mai multe oferte.

ADVERTISEMENT

Joachim Low s-a apucat să înveţe limba spaniolă

Jurnaliştii spanioli susţin că Joachim Low a refuzat ofertele venite pentru că speră să ajungă la Real Madrid. Este şi motivul pentru care tehnicianul neamţ a început să înveţe limba spaniolă.

Dacă va accepta să vină la Real Madrid, Joachim Low are o singură condiţie. Acesta vrea să aibă putere totală de decizie în ceea ce priveşte viaţa echipei, fiind cunoscute imixtiunile lui Florentino Perez, în special pe piaţa transferurilor.

ADVERTISEMENT

Ce îl poate salva pe Carlo Ancelotti

Titlul în Spania nu ar fi o garanţie pentru viitorul lui Carlo Ancelotti, însă “galacticii” mai au mult de luptă pentru a pune mâna pe trofeu, după înfrângerea din El Clasico. Madrilenii au un avantaj de 9 puncte în faţa Sevillei, ocupanta locului 2, şi de 12 puncte în faţa Barcelonei şi a lui Atletico Madrid, însă catalanii au un meci mai puţin jucat.

Salvarea lui Carlo Ancelotti ar putea să vină din Liga Campionilor. Dacă Real Madrid va câştiga trofeul, atunci antrenorul italian ar urma să fie păstrat şi pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT