Bayern i-a găsit înlocuitor lui Carlo Ancelotti! Cine vine din sezonul viitor pe banca bavarezilor

UPDATE, 13 septembrie, ora 10:44 / Carlo Ancelotti are şanse foarte mari să plece în iarnă sau, cel târziu, vara viitoare de la Bayern Munchen. Italianul are o ofertă uriaşă din China şi este...
13.09.2017 | 10:50
Bayern ia gasit inlocuitor lui Carlo Ancelotti Cine vine din sezonul viitor pe banca bavarezilor
ADVERTISEMENT

UPDATE, 13 septembrie, ora 10:44 / Carlo Ancelotti are şanse foarte mari să plece în iarnă sau, cel târziu, vara viitoare de la Bayern Munchen. Italianul are o ofertă uriaşă din China şi este foarte probabil ca Ancelotti să plece încă din iarnă. 

Presa din Germania scrie că înlocuitorul lui Carlo Ancelotti va fi Julian Nagelsmann, antrenorul în vârstă de 29 de ani a lui Hoffenheim. Nagelsmann a reuşit minuni la Hoffe reuşind să califice echipa în playoff-ul Champions League după ce, cu un sezon înainte, echipa abia se salvase de la retrogradare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Cel mai tânăr antrenor din istoria Bundesligii a declarat că visează să antreneze Bayern într-o zi: “Bayern a avut mereu un rol proeminent în visele mele. Am trăit în Munchen mulţi ani. Sunt foarte, foarte fericit cu viaţa mea. Bayern Munchen m-ar face şi mai fericit dar fericirea mea nu depinde de Bayern”, a declarat Nagelsmann.

ssa


Carlo Ancelotti va pleca în iarnă de la Bayern Munchen. Anunţul a fost făcut de fostul jucător al bavarezilor, Mario Basler. Italianul este de un an şi jumătate pe banca echipei alături de care a câştigat titlul în stagiunea trecută şi Supercupa. Ancelotti ar fi dat curs unei oferte foarte profitabile din China, anunţă Basler. 

ADVERTISEMENT

“Am auzit că Ancelotti a semnat deja un contract cu un club din China. Din câte ştiu, va pleca în iarnă pentru că atunci începe sezonul acolo”, a declarat Basler în presa germană. Ancelotti este unul dintre cei mai titraţi antrenori europeni reuşind 19 trofee ca tehnician: opt cu Milan, trei cu Chelsea, unul cu PSG, patru cu Real Madrid şi trei cu Bayern Munchen.

Carlo Ancelotti, de trei ori câştigător al Champions League

Carlo Ancelotti a câştigat de trei ori Champions League ca antrenor. În anul 2003 şi 2007, “Carletto” a reuşit să se impună în cea mai importantă competiţie inter-cluburi cu AC Milan, iar în anul 2014 a adus pe Santiago Bernabeu, “La Decima”, a zecea Ligă pentru Real Madrid. Anul trecut, Bayern a fost eliminată în sferturile de finală ale competiţiei, chiar de Real Madrid, echipă care a câştigat competiţia.

ADVERTISEMENT

Mario Basler (48 de ani) a jucat pentru Bayern între 1996 şi 1999, perioadă în care a cucerit şase trofee alături de bavarezi: două titluri, Cupa şi trei Cupe ale Ligii. Basler a jucat în celebra finală de Champions League împotriva lui Manchester United, din 1999. Basler a marcat golul lui Bayern din acel meci, în minutul 6. Manchester United a întors scorul în minutele 90+1 şi 90+3 prin Sheringham şi Solskjaer.