Fotbal international

Chiricheș are ruptură musculară! E out de la naţională! EXCLUSIV

15.03.2019 | 20:02
Chiriches are ruptura musculara E out de la nationala EXCLUSIV

Vlad Chiricheș s-a rupt iar! Fundașul naționalei a ieșit de pe teren în minutul 76 al partidei de pe “Red Bull Arena” disputată între Salzburg și Napoli. Internaționalul român a căzut pe gazon, apoi a făcut semne disperat către arbitru indicându-i acestuia că are dureri mari la piciorul stâng. Aproape imediat, pe teren a intrat staff-ul medical al italienilor. FANATIK.RO a aflat primul diagnostic: ruptură musculară! Ceea ce înseamnă minimum 2 luni de pauză pentru Chiricheş pânî revine pe teren şi probleme pentru echipa naţională înainte de startul campaniei EURO 2020!


UPDATE, ora 20.00. Oficialii lui Napoli au făcut anunţul în legătură cu accidentarea suferită de Vlad Chiricheş. Pe site-ul oficial al grupării din Serie A au dezvăluit că fundaşul va lipsi următoarele 3 săptămâni de pe gazon, iar în aceeaşi situaţie se află şi Insigne şi Diawara, doi coechipieri ai lui Chiricheş de la Napoli.


Chiricheș are ruptură musculară! Ce spune Carlo Ancelotti

Așa cum a anunțat, în premieră, FANATIK, Cosmin Contra vrea să-l cheme acum la națională pe Mihai Bălașa de la FCSB, în locul lui Chiricheș. Și Ancelotti trebuie să regândească sistemul, în condițiile în care fundașul român începea să prindă din ce în ce mai multe minute pe teren în garnitura italienilor. Napoli s-a calificat cu emoții în sferturile Europa League.

 “Obiectivul era să nu greşim la început, să marcăm şi să controlăm apoi jocul; știam că va fi un meci dificil. Am avut probleme în apărare, am încheiat meciul fără patru centrali. Meciul a fost pregătit foarte bine, ne-a ajutat însă scorul din primul meci, 3-0, dar discuţia despre calificare s-a închis prin golul lui Milik”, a declarat Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti, prima reacție după accidentarea lui Chiricheș! Chiricheș
Cel puțin două luni de zile lipsește acum Vlad Chiricheș

Ancelotti, reconfigurare traseu

De remarcat că la doar câteva minute după încheierea partidei din Austria, Carlo Ancelotti spera ca accidentarea fundașului român să nu fie una chiar atât de gravă. “Chiricheș are o problemă musculară”, spunea Ancelotti despre jucătorul pentru care Napoli a plătit 5 milioane de euro englezilor de la Tottenham în 2015. Pe patru ani de zile a fost înțelegerea inițială între cele două părți.

La națională, Chiricheș are 54 de partide – a debutat în campania de calificare pentru EURO 2012 într-un meci disputat împotriva selecționatei Luxemburgului. Doi ani mai târziu, într-un amical cu Slovacia, Chiricheș a purtat pentru prima oară banderola de căpitan.

  • 3 goluri a marcat Vlad Chiricheș în tricoul italienilor de la Napoli