Sport

Carlo Ancelotti s-a ținut de glume la prezentarea la Real Madrid! Ce a zis de Cristiano Ronaldo

Real Madrid l-a pierdut pe Zinedine Zidane, dar președintele Florentino Perez s-a repliat imediat și l-a readus pe Carlo Ancelotti.
02.06.2021 | 22:18
Carlo Ancelotti sa tinut de glume la prezentarea la Real Madrid Ce a zis de Cristiano Ronaldo
Real Madrid l-a pierdut pe Zinedine Zidane, dar președintele Florentino Perez s-a repliat imediat și l-a readus pe Carlo Ancelotti. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian revine pe Santiago Bernabeu după șase ani, el fiind antrenorul ”galacticilor” în perioada 2013-2015.

În primul său mandat la Real, Ancelotti a câștigat patru trofee: Champions League, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al cluburilor și Cupa Spaniei.

ADVERTISEMENT

Glumele lui Carlo Ancelotti la revenirea la Real Madrid

Tehnicianul Carlo Ancelotti a fost prezentat oficial la Real Madrid în cadrul unei conferințe de presă, iar italianul a fost pus pe glume și i-a luat în râs pe conducătorii ”galacticilor” la întoarcerea pe Bernabeu după șase ani.

”Văd aceleași fețe ca atunci, doar antrenorii se schimbă aici!”, a declarat Ancelotti spre amuzamentul tuturor, dar apoi a trecut la lucruri serioase: ”Toată lumea știe ce se așteaptă aici – să câștigi campionatul, Champions League și Cupa Regelui.

ADVERTISEMENT

Știu că vor fi critici, e normal. Este echipa cu cei mai mulți suporteri din lume. De aceea, am o mare responsabilitate”.

Ultimele detalii despre Sergio Ramos

Italianul a vorbit și despre situația căpitanului Sergio Ramos, iar pe galezul Gareth Bale îl așteaptă să fie din nou jucătorul decisiv care era în primul său mandat pe banca tehnică a ”galacticilor”.

ADVERTISEMENT

”Nu mi-am imaginat un Real fără Sergio Ramos, dar uite că e posibil. Ramos este un jucător foarte important, a contribuit la multe succese. Voi vorbi cu el, știu că se negociază, dar nimic mai mult.

De asemenea, țin mult la Bale, Marcelo, Isco. Ei trebuie să se pregătească bine și să-mi dovedească că merită un loc în echipă. Bale nu a jucat mult la Tottenham, dar a marcat multe goluri, a fost eficient când a avut continuitate. Dacă e motivat, va face un sezon fantastic”, a spus italianul.

ADVERTISEMENT

Ronaldo luat și el la mișto de italian

Unul dintre cei mai titrați antrenori din fotbalul mondial, Carlo Ancelotti a încheiat conferința cu o nouă glumă, ținta sa fiind de această dată superstarul Cristiano Ronaldo, care a scris istorie la Real Madrid.

”Nu mi-a dat niciun mesaj de felicitare până acum, dar eu țin foarte mult la el. Acum este sub contract cu Juventus, nu e corect să spun mai multe.

Văd că o duce foarte bine, dă multe goluri. M-a întrebat cineva dacă Cristiano e la apusul carierei și i-am spus că așa e. Înainte marca 50 de goluri, acum doar 30”, a afirmat Ancelotti.

ADVERTISEMENT