Fotbal international

Carlo Ancelotti şi-a achiziţionat un cal în valoare de 75.000 de euro

23.09.2018 | 19:28
Carlo Ancelotti sia achizitionat un cal in valoare de 75000 de euro
ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti, antrenorul celor de la Napoli, are o pasiune pentru cai de curse şi a  plătit 75.000 de euro pentru o iapă de culoare neagră pe nume Oglinda. Tehnicianul italian este extrem de pasionat de caii de curse şi în urmă cu câteva luni a mai plătit 55.000 de euro pentru un alt exemplar.

Il Pittore, unul dintre caii lui Ancelotti, a reuşit să câştige o cursă extrem de importantă disputată la Lonchamps în luna iunie. Fostul mare fotbalist a preluat în această vară pe Napoli şi a început bine noul sezon din Serie A şi se află pe locul al doilea după cinci meciuri jucate cu 12 puncte obţinute.

ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti încearcă să aducă titlul la Napoli

Antrenorul italian s-a plimbat în ultimii ani pe la echipe de top din Europa precum Chelsea, Real Madrid, PSG sau Bayern Munchen, iar din această vară a preluat Napoli. Tehnicianul italian a început bine mandatul în Serie A şi a reuşit să câştige partide importante în faţa lui Lazio şi AC Milan, dar echipa a avut parte de un duş rece în deplasarea de la Sampdoria, pierdută cu 3-0.

Napoli are o misiune extrem de dificilă în Liga Campionilor, fiind repartizată în Grupa C, alături de PSG, Liverpool şi Steaua Roşie Belgrad. Italienii au remizat, 0-0, în prima etapă din noua stagiune în deplasare cu formaţia sârbă, considerată cea mai slabă. Napoli primeşte vizita celor de la Parma în campionat în runda viitoare, iar la finalul lunii septembrie se va deplasa pe Juventus Stadium pentru disputa cu campioana en-titre. Lorenzo Insigne este cel mai în formă jucător din lotul celor de la Napoli în acest sezon şi a reuşit să marcheze deja de patru ori în partidele din Seria A.

ADVERTISEMENT