Sport

Carlo Ancelotti și-a stabilit viitorul. Pe cine a ales tehnicianul italian dintre Real Madrid și naționala Braziliei

Carlo Ancelotti și-a stabilit viitorul. Antrenorul italian a avut de ales între Real Madrid și naționala de fotbal a Braziliei.
31.03.2023 | 16:33
Carlo Ancelotti sia stabilit viitorul Pe cine a ales tehnicianul italian dintre Real Madrid si nationala Braziliei
Carlo Ancelotti și-a stabilit viitorul. Antrenorul italian va părăsi Real Madrid doar dacă va fi concediat. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti și-a stabilit viitorul după ce s-a zvonit că antrenorul lui Real Madrid ar fi discutat cu Ednaldo Rodrigues, șeful Federației Braziliene de Fotbal, pentru a prelua banca tehnică a Selecao din vară. Don Carlo nu se gândește să părăsească în viitorul apropiat Santiago Bernabeu.

Carlo Ancelotti și-a stabilit viitorul: „Îmi doresc să stau pentru tot restul vieții la Madrid”

Carlo Ancelotti mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2024, iar antrenorul italian nu se gândește sub nicio formă la plecarea de pe Santiago Bernabeu. În La Liga, „galacticii” au pierdut urma liderului Barcelona, care s-a impus în „El Clasico” din ultima etapă, scor 2-1 pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

După 26 de etape, formația pregătită de Xavi ocupă primul loc cu 68 de puncte, la 12 lungimi în fața rivalei Real Madrid. Totuși, Carlo Ancelotti se vede pe banca tehnică a „galacticilor” pentru mult timp de-acum încolo.

„Sunt fericit aici și vreau să continui la Real. Am spus-o de mai multe ori, îmi doresc să stau pentru tot restul vieții la Madrid”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit Marca.

ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti dezminte zvonurile venite din Brazilia: „E un nume de top”

Presa din Brazilia vorbește despre sosirea lui Carlo Ancelotti pe banca naționalei Braziliei din vară. Totuși, antrenorul italian a insistat asupra faptului că nu va părăsi Real Madrid doar dacă Florentino Perez îl concendiază. Ednaldo Rodrigues, președintele CFB, îl vrea pe Carlo Ancelotti pe banca naționalei Selecao.

„Oriunde merg toată lumea mă întreabă și pe stradă de Ancelotti. Să avem credință în Dumnezeu, să așteptăm momentul potrivit și o să vedem dacă se va întâmpla în timp ce noi căutăm un antrenor pentru națională.

ADVERTISEMENT

E un nume de top, respectat de toți jucătorii. N-are nevoie de prezentare, trofeele îl recomandă”, a spus Ednaldo Rodrigues. Mano Menesez este antrenorul interimar al Braziliei după ce Tite a părăsit corabia după eșecul de la Cupa Mondială din Qatar.

Real Madrid luptă pe două fronturi în acest final de sezon

Deși misiunea de a-și apăra titlu cucerit în sezonul trecut este departe, Real Madrid rămâne cu șanse la cucerirea trofeelor din Liga Campionilor și Copa del Rey. În sferturile competiției europene, „galacticii” o înfruntă pe Chelsea. Meciul tur de pe Santiago Bernabeu va avea loc pe 12 aprilie.

ADVERTISEMENT

Totodată, Real Madrid joacă pe 5 aprilie în returul din semifinalele Cupei Regelui împotriva Barcelonei. În meciul tur, „catalanii” s-au impus pe Santiago Bernabeu, scor 1-0. Pentru campioana Europei urmează duelul din La Liga cu Valladolid, duminică, 2 aprilie, de la ora 17:15.

ADVERTISEMENT