Sport

Carlo Ancelotti vrea la Real Madrid un mijlocaș de la PSG! Fotbalistul a intrat în dizgrația fanilor parizieni

Carlo Ancelotii vrea un mijlocaș de la PSG pentru următorul sezon, iar tehnicianul lui Real Madrid s-a orientat spre Marco Verratti.
22.05.2023 | 21:46
Carlo Ancelotti vrea la Real Madrid un mijlocas de la PSG Fotbalistul a intrat in dizgratia fanilor parizieni
Carlo Ancelotti îl vrea pe Marco Verratti de la PSG. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

„Don Carlo” este convins că Marco Verratti este potrivit pentru deveni un idol pe „Santiago Bernabeu”, mai ales că Luka Modric a ajuns la o vârstă înaintată pentru fotbaliști și nu mai poate evolua la același nivel meci de meci.

Carlo Ancelotti îl vrea la Real Madrid pe Marco Verratti de la PSG

Carlo Ancelotti vrea să reîmprospăteze mijlocul lui Real Madrid, iar tehnicianul a pus ochii pe Marco Verratti, mijlocașul italian al lui PSG, care se află la clubul francez încă din 2012.

ADVERTISEMENT

Deși Verratti și-a prelungit contractul cu PSG până în 2026, conducerea clubului nu s-ar opune unei mutări, pentru că sunt supărați pe fotbalist, în urma poziției luate în scandalul cu Lionel Messi.

Mai mult decât atât, pe lângă faptul că Marco Verratti este supărat pe conducere pentru felul în care s-a comportat cu starul argentinian, acesta nu se înțelege bine nici cu suporterii echipei.

ADVERTISEMENT

Fanii lui PSG au început să-i huiduie printre alții pe Neymar, Lionel Messi și pe Marco Verratti, iar italianului i se pare că s-a depășit o limită peste care el nu vrea să treacă, motiv pentru care vrea o schimbare în carieră.

  • 30 de ani are Marco Verratti

Marco Verratti a jucat la doar două cluburi în carieră

Marco Verratti este un produs 100% al Academiei de Fotbal a celor de la Pescara, club de la care a fost cumpărat de PSG în 2012 în schimbul sumei de 12.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Marco Verratti a jucat 36 de meciuri pentru campioana Franței, fără să înscrie vreun gol și reușind să ofere o singură pasă decisivă, puțin față de ce a reușit în alte sezoane.

De-a lungul carierei sale pe „Parc des Princes”, Marco Verratti a jucat 411 meciuri pentru PSG în toate competițiile, reușind să marcheze 11 goluri și să ofere nu mai puțin de 61 de pase decisive.

ADVERTISEMENT

Pentru naționala Italiei, Marco Verratti are 53 de selecții, reușind să marcheze 3 goluri, câștigând și EURO 2020. La PSG a câștigat 9 titluri, 6 Cupe ale Franței, 6 Cupe ale Ligii Franței și 9 Supercupe ale Franței.

  • 50.000.000 de euro este cota de piață a lui Marco Verratti, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT