Sport

Carlo Ancelotti vrea să scape de patru „vedete” de la Real Madrid. „Galacticii” au plătit 174 de milioane de euro pentru a-i transfera

Carlo Ancelotti are de gând să dea afară patru „vedete” de la Real Madrid. Gruparea de pe Santiago Bernabeu a plătit peste 170 de milioane de euro pentru a-i transfera.
26.05.2023 | 21:48
Carlo Ancelotti vrea sa scape de patru vedete de la Real Madrid Galacticii au platit 174 de milioane de euro pentru ai transfera
Carlo Ancelotti vrea să scape de patru jucători de la Real Madrid. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Real Madrid a reușit să își treacă în palmares un singur trofeu în acest sezon, Cupa Spaniei, mult prea puțin pentru așteptările din jurul grupării de pe Santiago Bernabeu. Urmările încep să se vadă în deciziile lui Carlo Ancelotti, care a hotărât să renunțe la patru jucători pentru care „galacticii” au plătit în total 174 de milioane de euro pentru a-i transfera.

Carlo Ancelotti vrea să scape de patru „vedete” de la Real Madrid

Real Madrid a pierdut lupta cu Barcelona pentru titlu în La Liga. „Catalanii” s-au încoronat deja campioni, în timp ce gruparea „blanco” nu este sigură nici măcar de poziția secundă pentru care se luptă cu Atletico Madrid. În Liga Campionilor, competiția preferată a „galacticilor”, Real Madrid a fost eliminată de Manchester City în semifinale după un retur dezastruos.

ADVERTISEMENT

Astfel, Carlo Ancelotti a început deja să gândească mutările pentru sezonul viitor, iar patru dintre jucători nu fac parte din planurile antrenorului italian. Este vorba despre Alvaro Odriozola, Jesus Vallejo, Mariano Diaz și Eden Hazard. Cei patru jucători și-au petrecut majoritatea sezonului pe banca de rezerve și nu au fost folosiți nici măcar în partidele fără miză.

Karim Benzema și-a prelungit pentru încă un sezon contractul cu Real Madrid, însă gruparea „blanco” se gândește deja la posibilul înlocuitor al Balonului de Aur. Harry Kane a devenit unul dintre preferații „galacticilor”. Potrivit Mirror, cei de la Tottenham vor să încaseze 100 de milioane de euro de pe urma lui atacantului englez, plus ca Eden Hazard să devină jucătorul londonezilor.

ADVERTISEMENT

Real Madrid a plătit 174 de milioane de euro pentru cei patru jucători pe care Carlo Ancelotti îi vrea afară

Real Madrid a trebuit să plătească nu mai puțin de 174 de milioane de euro pentru a-i transfera pe Alvaro Odriozola, Jesus Vallejo, Mariano Diaz și Eden Hazard. Mai mult decât atât, dacă vor reuși să scape de cei patru fotbaliști, „galacticii” vor răsufla ușurat din punct de vedere financiar.

Salariile pe un singur sezon al celor patru fotbaliști se ridică în total la 50 de milioane de euro. În cele 59 de partide ale lui Real Madrid din actuala stagiune, în total, cei patru fotbaliști au evoluat 735 de minute. Până la plecări, Real Madrid a oficializat deja primul transfer al verii.

ADVERTISEMENT

Fran Garcia de la Rayo Vallecano va fi noul jucător al „galacticilor”. Transferul fotbalistului în vârstă de 23 de ani a fost confirmat de Carlo Ancelotti. „Așa cum am spus, Fran Gracia va fi alături de noi din sezonul următor. Este un profil de fotbalist care corespunde cu ceea ce ne dorim noi, cu multă energie”, a declarat Carlo Ancelotti.

Karim Benzema s-a accidentat teribil în victoria lui Real Madrid cu Vallecano

Real Madrid a câștigat la limită meciul de pe teren propriu cu Rayo Vallecano, scor 2-1 în etapa cu numărul 36 din La Liga. Karim Benzema, căpitanul „galacticilor”, s-a accidentat în startul partidei când a fost călcat de un adversar pe laba piciorului drept.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a deschis scorul în minutul 31, Karim Benzema a început să șchioapete, însă a vrut să încheie meciul pe gazon. La finalul partidei, Balonul de Aur și-a scos gheata din picior, iar medicii au intervenit imediat, deoarece rana era vizibilă cu ochiul liber.

ADVERTISEMENT