Fotbal intern

Carlos Fernandes îl laudă pe Nicolae Dică: „Este un om pur, o persoană minunată”

27.09.2018 | 17:41
Carlos Fernandes il lauda pe Nicolae Dica Este un om pur o persoana minunata

Carlos Fernandes a vorbit într-un interviu despre cele mai frumoase momente din cariera sa la Steaua. Goalkeeperul portughez a avut mai multe cuvinte de laudă pentru foștii săi colegi care s-au apucat de antrenorat, Nicolae Dică și Mirel Rădoi.

Carlos Fernandes a vorbit despre victoria incredibilă obținută de Steaua pe terenul lui Dinamo Kiev, scor 4-1.  „A fost incredibil. Una dintre cele mai tari zile din cariera mea. Am dat totul pe teren și ne-a mers bine absolut tot. Asta te învață să fii concentrat în ceea ce faci.”

De asemenea, Carlos a vorbit și despre meciul cu Middlesbrough și susține că nu se vede vinovat pentru ratarea finalei Cupei UEFA: „A fost un meci care spune totul despre fotbal. Poți să fii sus și imediat poți să ajungi jos. De ce ar trebui să mă simt vinovat? Nu am jucat singur. Lumea tinde să învinovățească portarii pentru un rezultat slab, dar nu am jucat singur”, a spus Carlos, pentru eusunt12.ro.

Carlos Fernandes îi laudă pe Nicolae Dică și pe Mirel Rădoi

Portarul portughez a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB: „Știu că Dică este antrenor. Am fost la ei la hotel când au jucat cu Sporting. Din păcate, la televiziunea din Portugalia nu pot vedea meciurile lor. Mi-a fost dor de Dică. Este un om pur, o persoană minunată. Una dintre puținele persoane de acest gen pe care le întâlnești în fotbal. Și ce jucător grozav a fost! Am vorbit și ne-am adus aminte despre perioada frumoasă în care am fost colegi.”

De asemenea, Carlos Fernandes a vorbit și despre naționala U21 și despre penalty-ul apărat de tânărul portar Ionuț Radu chiar împotriva lusitanilor: „Ionuț Radu îl cheamă, nu? Un portar foarte bun, cred că va avea o carieră frumoasă. Ar putea juca în Portugalia. Rădoi este un om bun și el înțelege fotbalul, puteai vedea asta și când era jucător. Este unul dintre cei mai inteligenți jucători alături de care am jucat. Îi doresc tot binele!”