Fotbal intern

Carlos Fortes, golgheterul lui Mediaș, soluție de avarie pentru FCSB?

31.07.2018 | 09:53
Carlos Fortes golgheterul lui Medias solutie de avarie pentru FCSB

Carlos Fortes a impresionat după ce a ajuns la Gaz Metan Mediaș. Atacantul portughez are două goluri înscrise în tot atâtea meciuri. El a înscris și în ultima partidă disputată de medieșeni la Voluntari și terminată cu scorul de 1-1. Meciul a fost urmărit din tribune de doi dintre cei mai importanți oameni de la FCSB, Meme Stoica și Nicolae Dică.

Jucătorul din ofensiva ardelenilor ar lua în considerare o posibilă ofertă din partea celor de la FCSB: „Nu mă gândesc foarte mult la un transfer, eu sunt cu capul aici. Important pentru mine e să lucrez foarte mult. Ar fi interesant să ajung la o altă formație, mai ales că Steaua e o echipă importantă din România. Mă bucur dacă cei de acolo sunt interesați de mine, dar nu mă gândesc la asta acum. Sunt concentrat pe ce se întâmplă aici”, a declarat Fortes, pentru Telekom Sport.

Fortes a urmărit derby-ul de România, pe care l-a comparat cu un meci de tradiție din țara sa de origine: „Am văzut meciul dintre Steaua și Dinamo. Au fost cam multe goluri A fost un meci interesant, frumos. A fost ca un Benfica – Porto”.

Carlos Fortes, lăudat de adversari. Ar putea ajunge la FCSB?

Cât despre duelul cu FC Voluntari: „E un start bun, dar asta nu înseamnă nimic dacă nu voi continua să marchez. A fost greu, pentru că a trebuit să alergăm foarte mult. Până la urmă cele două echipe au arătat destul de bine și cred că e un rezultat echitabil. Am găsit condiții bune la echipă. Am văzut că toate meciurile sunt transmise la televizor, ceea ce e foarte important pentru jucători”, a mai spus Fortes.

Fostul atacant al FCSB, acum antrenor la FC Voluntari, Daniel Oprița, a vorbit și el despre jucătorul portughez: „Carlos Fortes a avut o evoluție bună azi, dar nu pot spune după două meciuri că ar putea ajunge la Steaua. Să-l mai lăsăm puțin, că e prea devreme”, susține Oprița.

Carlos Fortes, soluție de avarie pentru atacul FCSB

Gigi Becali a anunțat că are nevoie de un atacant care să fie adus pe postul de dublură pentru Harlem Gnohere. „Sunt foarte mulţumit de Gnohere, am nevoie de un atacant care să-l suplinească. Aseară el nu mai putea. Am nevoie de o rezervă pentru Gnohere, mai ales că nu este 100% refăcut”, a spus Gigi Becali, după derby-ul cu Dinamo de pe Național Arena.

După ce a decis să renunțe la Denis Alibec, FCSB a rămas în numai un singur vârf clasic, golgheterul Ligii 1 Betano din sezonul trecut, Harlem Gnohere. În această vară, FCSB i-a ratat pe rând pe Anatole Abang, Adam Nemec, Billel Omrani, Raul Rusescu sau Luka Zahovic, în timp ce ultimul jucător cu care cei din conducerea clubului au negociat, Cristian Lopez, i-a pus și el în așteptare pe roș-albaștri. Astfel, Carlos Fortes ar putea fi o opțiune interesantă pentru roș-albaștri.

Carlos Fortes a venit la Gaz Metan Mediaș de la formația portugheză Vizela. El a marcat și în prima etapă, împotriva celor de la Concordia Chiajna.