Fotbal intern

Carlos Fortes pleacă de la Gaz Metan: „E adevărat, nu m-am dus în cantonament”

11.01.2019 | 23:47
Carlos Fortes pleaca de la Gaz Metan E adevarat nu mam dus in cantonament

Carlos Fortes a anunțat că nu va mai continua la Gaz Metan, după numai jumătate de sezon la Mediaș. FANATIK a dezvăluit ofertele pe care vârful portughez le-a primit în acest an, nefiind clară încă varianta pe care acesta o va alege.

Fortes nu a mai plecat cu Gaz Metan în cantonament, iar Edward Iordănescu va trebui să-i găsească repede un înlocuitor celui mai bun om de atac al său.

Carlos Fortes pleacă de la Gaz Metan

 “Da, e adevărat, nu m-am dus cu echipa în cantonament. Încă nu știu la ce echipă voi juca, dar voi pleca de la Gaz Metan Mediaș” – a spus Carlos Fortes pentru GSP. 

Carlos Fortes a marcat cinci goluri și a oferit două assist-uri în cele 19 meciuri oficiale disputate pentru Gaz Metan în actuala stagiune. Vârful în vârstă de 24 de ani a avut un start fantastic de sezon, cu gol marcat în fiecare din primele trei etape.

Totuși, randamentul său a scăzut treptat, fiind vizibilă totodată și o creștere în greutate. Înainte de a ajunge în România, Fortes jucase un sezon la Vizela, în liga secundă portugheză, acolo unde marcase zece goluri.

Pe cine va alege Fortes?

Carlos Fortes a evoluat pentru nu mai puțin de patru cluburi în perioada junioratului, iar cariera profesionistă și-a început-o în Spania, la Racing Santander B. Portughezului nu i-a plăcut niciodată să stea prea mult timp la o echipă. După un sezon în Spania, s-a transferat la Braga, acolo unde și-a petrecut marea majoritate a timpului la echipa secundă a clubului. A fost împrumutat de portughezi la Șanliufaspor și la Vizela, iar în vara anului trecut a poposit și în România.