Fotbal intern

Carlos Fortes, replică pentru Gigi Becali după FCSB – Gaz Metan 2-1! ”Dacă îmi voi da jos tricoul voi fi perceput diferit”

03.12.2018 | 09:25
Carlos Fortes replica pentru Gigi Becali dupa FCSB  Gaz Metan 21 Daca imi voi da jos tricoul voi fi perceput diferit

Atacantul Carlos Fortes i-a dat replica lui Gigi Becali la finalul meciului FCSB – Gaz Metan 2-1, din etapa cu numărul 17 a Ligii 1 Betano. Finanțatorul vicecampioanei României a spus că portughezul poate ajunge la echipa sa doar dacă va slăbi cinci kilograme. O altă condiție pusă de Becali este ca în iarnă să-l vândă pe francezul Harlem Gnohere.

”Lumea mă critică. Poate că arăt aşa cum arăt, dar probabil că dacă îmi voi da jos tricoul voi fi perceput diferit. Pentru mine este OK. Nu îmi pasă de aceste lucruri”, a declarat portughezul după întâlnirea disputată pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, conform Telekom Sport.

Carlos Fortes sărbătorește golul marcat în meciul FCSB - Gaz Metan 2-1
Carlos Fortes sărbătorește golul marcat în meciul FCSB – Gaz Metan 2-1

Carlos Fortes, replică pentru Gigi Becali după FCSB – Gaz Metan 2-1: ”Am doar două sau trei kilograme în plus”

”Eu mă gândesc doar la mine, muncesc în fiecare zi. Ştiu că trebuie să slăbesc. Am doar două sau trei kilograme în plus. Le voi da uşor jos şi voi fi mai bun de la meci la meci”, a fost replica lui Carlos Fortes pentru Gigi Becali după meciul FCSB – Gaz Metan 2-1.

Atacantul portughez consideră că formația pregătită de Mihai Teja a făcut un joc bun împotriva vicecampioanei României: ”Am luptat, am avut o atitudine bună, acestea sunt lucrurile pozitive pe care trebuie să le luăm din acest meci. Este normal să pierzi, dar trebuie să luăm lucrurile pozitive, iar pe cele negative să le corectăm şi să fim mai buni la următorul meci”.

Referitor la interesul celor de la FCSB pentru transferul său, Carlos Fortes s-a arătat încântat și a anunțat că în iarnă ar putea discuta cu oficialii clubului bucureștean. Portughezul a marcat unicul gol al formației sale în întâlnirea FCSB – Gaz Metan 2-1, care s-a disputa pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, în runda cu numărul 17 a Ligii 1 Betano.