Fotbal intern

Carlos Fortes s-a despărțit de Universitatea Craiova înaintea derby-ului cu FCSB. Cu ce echipă a semnat portughezul

11.07.2020 | 15:29
Carlos Fortes sa despartit de Universitatea Craiova inaintea derbyului cu FCSB Cu ce echipa a semnat portughezul
ADVERTISEMENT

Atacantul portughez Carlos Fortes s-a despărțit de Universitatea Craiova chiar înaintea derby-ului cu FCSB, din etapa a șaptea a play-off-ului.

Adus cu surle și trâmbițe de la Gaz Metan Mediaș la începutul anului 2019 pentru 200.000 de euro, Fortes a dezamăgit în Bănie, reușind doar două goluri în 28 de meciuri.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, oltenii l-au împrumutat pe atacantul portughez la formația marocană Ittihad Tanger, dar Fortes nu s-a acomodat, el nereușind să marcheze vreun gol în cele șapte partide jucate.

Universitatea Craiova s-a despărțit de Carlos Fortes

Împrumutul în Maroc i-a expirat la 30 iunie, astfel că atacantul Carlos Fortes s-a întors la Universitatea Craiova, dar doar pentru a-și rezilia contracul și a se despărți oficial de gruparea care în acest an se bat la titlu în România.

ADVERTISEMENT

Cotidianul portughez Record a anunțat că Fortes a ajuns la un acord pentru rezilierea înțelegerii cu oltenii care expira în vara anului 2022 și apo a semnat cu echipa UD Vilafranquense, din liga a doua din Portugalia.

”E fantastic să mă întorc în Portugalia şi să mă alătur acestui proiect destul de ambiţios. Sper să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele, să-mi relansez cariera şi să înscriu o mulţime de goluri”, a declarat atacantul de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Carlos Fortes a evoluat în cariera sa la echipele Racing Santander B, Sporting Braga B, Sporting Braga, Şanliurfaspor, Vizela, Gaz Metan Mediaș, Universitatea Craiova și Ittihad Tanger.

La finalul anului trecut, Carlos Fortes a jucat pentru echipa a doua a Universității Craiova, care a întâlnit Progresul Spartac în Liga 3. În minutul 85 al duelului disputat pe ”Extensiv”, atacantul portughez a văzut direct cartonașul roșu după ce a lovit în față un adversar.

ADVERTISEMENT

Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal l-a suspendat pentru trei meciuri pe Carlos Fortes, după ce a lovit un adversar la partida din Liga 3. De asemenea, portughezul a primit și o amendă de 2.000 de lei.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,37 este cota pentru „sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: