Fotbal intern

Carlos Fortes şi Boubacar Fofana, refuzaţi de Dinamo. “E o palmă pentru noi!”

24.11.2018 | 10:02
Carlos Fortes în meciul Dinamo - Gaz Metan. Portughezul şi Boubacar Fofana au fost refuzaţi de echipa din "Ştefan cel Mare"

La finalul meciului disputat de Dinamo Bucureşti cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, Mircea Rednic a dezvăluit că gruparea din “Ştefan cel Mare” i-a refuzat pe Carlos Fortes şi Boubacar Fofana în perioada de mercato din vară. Antrenorul din “Groapă” a criticat transferurile făcute de Florin Bratu la începutul sezonului 2018 – 2019.

“Puriul” susţine că atacantul Carlos Fortes şi Boubacar Fofana au fost propuşi la FC Dinamo Bucureşti, dar cei doi nu au fost doriţi de către Florin Bratu. Mircea Rednic este de părere că gruparea din “Ştefan cel Mare” şi-ar fi permis să le plătească salariile fotbaliştilor care în prezent se află sub contract cu Gaz Metan Mediaş.

Dinamo i-a refuzat pe Carlos Fortes şi Boubacar Fofana

E o palmă pentru noi. Deci jucători pe care noi i-am refuzat şi s-au dus acolo… Eu ştiu care e baremul, că e o echipă în insolvenţă, deci nu pot să aibă contracte mai mari de 4000, 5000 (n.r. – de euro) maximum. Şi atacantul (n.r. – Carlos Fortes), şi ăla… Fofana. Au fost… Aşa mi s-a spus, că au fost prezentaţi, dar li s-a spus că nu au suficientă calitate. Şi am preferat să luăm jucătorii luaţi de alţii. Mediaş a refuzat doi jucători şi noi i-am luat aici. Dar nu mai, că iar ziceţi că sunt răutate. V-am zis, până în iarnă încerc să scot maximum şi să după aia în iarnă ne putem pune pe treabă serioasă”,

a declarat Mircea Rednic în conferinţa de presă susţinută după meciul Dinamo – Gaz Metan 1-1.

Mihai Popescu şi Carlos Fortes în meciul jucat de Dinamo cu Gaz Metan Mediaş
Mihai Popescu şi Carlos Fortes în meciul jucat de Dinamo cu Gaz Metan Mediaş

În vârstă de 24 de ani, Carlos Fortes a ajuns în iulie 2018 la Gaz Metan Mediaş. Atacantul portughez cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro a jucat în 12 meciuri în Liga 1 Betano, a înscris patru goluri şi a oferit o pasă decisivă. De partea cealaltă, Boubacar Fofana a bifat 13 prezenţe în tricoul echipei pregătite de Mihai Teja, a dat un gol şi a oferit o pasă decisivă.