Sporturi

Carlos Ramos, din nou în centrul atenţiei după finala de coşmar de la US Open 2018! Ce a făcut arbitrul

17.09.2018 | 15:41
Carlos Ramos, din nou în centrul atenţiei după finala de coşmar de la US Open 2018! Ce a făcut arbitrul
ADVERTISEMENT

Carlos Ramos este din nou în centrul atenţiei după finala de coşmar de la US Open 2018. Portughezul a demonstrat că aplică regulamentul în orice situaţie.

Serena Williams a iscat un scandal uriaş la US Open 2018 după un conflict cu arbitrul portughez Carlos Ramos. Totul a început după ce Serena Williams a primit un avertisment din partea ibericului pentru “coaching”. Asta după ce antrenorul americancei, francezul Patrick Mouratoglou, a făcut un semn către eleva sa să urce mai mult la fileu.

ADVERTISEMENT

Serena Williams a fost extrem de furioasă de decizia arbitrului şi s-a dus imediat pentru a-i cere socoteală oficialului. “Nu este adevărat că am primit indicaţii de la antrenor. Eu nu am trişat niciodată! Prefer să pierd decât să trişez”, a urlat Serena la Ramos. Portughezul nu a făcut nici un pas înapoi, deşi Serena chiar a chemat supervizorul turneului pentru a cere rectificarea deciziei.

Carlos Ramos este din nou în centrul atenţiei după finala de coşmar de la US Open 2018

Arbitrul finalei feminine de la US Open 2018 a demonstrat încă o dată că respectă regulamentul. Delegat să oficieze întâlnirea de Cupa Davis dintre Croaţia şi Statele Unite ale Americii, portughezul l-a sancţionat pe Marin Cilic, după ce acesta şi-a distrus racheta în urma unei ieliri nervoase în duelul cu Sam Querrey. Fiind vorba despre prima abatere, Cilic a primit un avertisment din partea arbitrului de scaun.

ADVERTISEMENT

“De regulă, atunci când îţi rupi racheta, primeşti şi un avertisment”, a spus croatul după meci, el fiind cât se poate de împăcat cu sancţiunea. De altfel, Cilic nu a protestat după ce a fost avertizat şi a continuat partida fără vociferări, scrie news.au.

Cât a câştigat Carlos Ramos după finala de coşmar de la US Open 2018

Jurnalistii portughezi au aflat suma primită de Carlos Ramos după finala de la US Open 2018, iar aceasta este cu adevărat infimă: 390 de euro. Conform publicaţiei portugheze, Serena Williams a primit 310 euro pentru fiecare secundă petrecută pe teren în ultimul act disputat cu Naomi Osaka. “Am spus asta mereu şi nimic nu s-a întâmplat. Niciun arbitru nu-şi doreşte să vină la US Open pentru că primesc o nimica toată. Nu vor să vină aici! De ce? O mulţime de răspunsuri vor indica banii. Este cu adevărat infim ce primim la finalul unui turneu”, a spus Norm Chryst, un oficial retras din activitate.

După scandalul provocat în finala de la Flushing Meadows, Serena Williams a fost amendată cu 17.000 de dolari. La New York, Serena Williams a câştigat 2,6 milioane de dolari pentru parcursul său la US Open. Carlos Ramos pare că a uitat de episodul nefericit petrecut la New York şi este în prezent oficialul semifinalei din cadrul Cupei Davis dintre Croaţia şi SUA. Întâlnirea dintre cele două naţiuni are loc la doar o săptămâna distanţă de la evenimentele scandaloase din finala feminină de la Flushing Meadows. “Sunt bine, având în vedere circumstanţele. Este o situaţie obositoare, dar arbitrajul ‘ca la carte’ nu există. Nu vă faceţi grijă pentru mine”a declarat portughezul la două zile după ultimul meci de pe tabloul feminin de la New York.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri