Sporturi

Carlos Ramos, din nou în mijlocul unui scandal pe terenul de tenis! Arbitrul “i-a încheiat cariera lui Collins!”

24.01.2019 | 12:30
Carlos Ramos este din nou implicat într-un scandal după un meci de tenis

Carlos Ramos este din nou implicat într-un scandal după un meci de tenis. Carlos Ramos, arbitrul care a fost în scaunul de la mijlocul terenului în finala feminină de la US Open şi care s-a aflat fără voia lui într-un scandal monstru după câteva decizii controversate, a intrat într-un nou scandal, de data aceasta la Australian Open, însă tot cu o americancă. Oficialul portughez a arbitrat semifinala dintre Petra Kvitova şi Danielle Collins de la Melbourne.

El a fost în centrul atenţiei pe reţelele de socializare, acolo unde fanii sportului alb susţin că a dezavantajat-o pe sportiva din Statele Unite ale Americii. Fanii americancei au cerut pe Twitter ca arbitrul să nu mai aibă dreptul de a fi în scaun la nicio partidă oficială. Ca în finala de la US Open, deznodământul a fost la fel şi aici. Adversara americancei, Petra Kvitova, a obţinut calificarea în marea finală de sâmbătă, acolo unde o va întâlni pe Naomi Osaka.

Carlos Ramos a comis-o din nou, de data asta la Australian Open

Totul a pornit de la un prim serviciu al sportivei din America, serviciu care a fost cu greu returnat de Petra, însă aparatul de la fileu a indicat că a fost net. Arbitrul a decis rejucarea punctului, dar Collins nu a fost de acord. “Mereu se întâmplă ceva când servesc atât de bine”, a spus spre arbitru Collins, vizibil nervoasă de decizia oficialului.La următorul punct, aparatul a indicat din nou net, dar de această dată, americanca servise în out.

Practic, lucrurile au stat la fel, însă Ramos a decis ca americanca să servească din nou, dar cu serviciul doi. “S-a întâmplat exact la fel, acum un minut m-ai pus să rejoc punctul, acum îmi spui că trebuie să joc cu al doilea serviciu”, a spus Collins. Totuşi, conflictul nu a luat amploarea celui de la US Open, însă Collins a fost vizibil deranjată de ce s-a întâmplat. A pierdut punctul jucat cu al doilea serviciu şi nu şi-a mai revenit, Petra Kvitova administrându-i un neverosimil 6-0 în manşa secundă.