Life

Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă, la un concert. Artistul ar fi fost resuscitat de medici

Carlos Santana, legendarul chitarist american, a leșinat pe scena în timpul unui concert susținut în Detroit, Michigan. Artistul a fost transportat de urgență la spital.
06.07.2022 | 10:00
Carlos Santana sa prabusit pe scena la un concert Artistul ar fi fost resuscitat de medici
Carlos Santana a leșinat pe scenă, la un concert din Detroit. Cântărețul a ajuns la spital. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Muzicianul în vârstă de 74 de ani se afla în cadrul turneului Miraculous Supernatural alături de trupa sa, când a simțit nevoia să se așeze. Celebrul artist a căzut pe spate chiar în timp ce fredona o piesă pentru fanii săi.

Carlos Santana a leșinat pe scenă, la un eveniment. Cântărețul a ajuns la spital

Carlos Santana a leşinat pe scenă în timpul unui concert susținut în aer liber în apropiere de Detroit, Michigan. Chitaristul a primit imediat îngrijiri medicale, organizatorii trăgând o cortină în fața spectatorilor.

ADVERTISEMENT

În spatele draperiei negre, care a blocat privirile curioșilor, muzicianul ar fi fost resuscitat. În momentul în care vedeta a devenit conștientă a fost transportată de urgență la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Primele informații dezvăluite de un reprezentant al chitaristului arată că problemele medicale au fost cauzate de epuizare și deshidratare. În plus, temperaturile ridicate din ultima perioadă și-au spus cuvântul.

ADVERTISEMENT

Carlos Santana a scris pe contul de Facebook că se simte bine și că starea sa medicală s-a produs pentru că „a uitat să mănânce şi să bea apă” și pentru asta s-a „deshidratat şi a leşinat”.

Carlos Santana, nevoit să amâne un concert

În momentul de față, legendarul artist se află într-o unitate medicală unde este evaluat, stabilizat și ținut sub observație. Din acest motiv următorul spectacol al trupei sale a fost amânat pentru o dată ulterioară.

ADVERTISEMENT

„Spectacolul din 6 iulie, de la The Pavilion at Star Lake (fostul S&T Bank Music Park) din Burgettstown, PA. va fi amânat pentru o dată ulterioară.

Mai multe detalii de urmărit prin Live Nation”, a scris managerul artistului, Michael Vrionis, pe pagina oficială, santana.com.

ADVERTISEMENT

Chitaristul și trupa sa Santana au devenit faimoşi în anii 1960 şi ‘70, iar perioada aceasta se aflau în turneu în America de Nord cu spectacolul Miraculous Supernatural. Printre melodiile celebre ale muzicienilor se numără: Black Magic Woman, The Game of Love și Oye Como Va.

ADVERTISEMENT