Incredibil! Tevez s-a accidentat jucând fotbal în închisoare!

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
28/03/2018, 18:12
Incredibil! Tevez s-a accidentat jucând fotbal în închisoare! GALERIE FOTO

Carlos Tevez s-a reîntors în Argentina, semnând din nou cu marea sa dragoste, Boca Juniors şi dând cu piciorul la cel mai fabulos contract pe care l-a avut vreodată, aproape 40 de milioane de euro pe an de la gruparea chineză Shanghai SIPG. Tevez a lăsat banii şi s-a întors acasă, pentru că nu s-a putut adapta nici un moment stilului de viaţă din China.

Pentru cel puţin o lună fanii de pe Bombonera din Buenos Aires nu îl vor mai vedea pe idolul lor, care are o problemă musculară şi este indisponibil. Pierdere importantă pentru echipă. pentru că Tevez este ca vinul. Cu cât e mai în etate, cu atâta jocul lui a devenit mai de calitate, pentru că nu mai aşteaptă doar assisturile de gol, ci a început să ofere şi el mingi utile coechipierilor, într-un joc mult mai combinativ.

Presa argentiniană a dat însă undă verde unui scandal în care va intra vedeta lui Boca, după ce a dezvăluit modul în care s-ar fi accidentat cel supranumit Apaşul. Se ştie şi Tevez a spus asta în repetate rânduri, că s-a născut într-unul dintre cele mai rău famate zone din Buenos Aires, unde asasinatele sunt ceva la ordinea zilei şi unde pleca la şcoală prin şuieratul de gloanţe trase de bandele rivale.

Jucătorul a recunoscut că dacă nu ar fi fost fotbalul acum ar fi fost ori mort, ori în închisoare, pentru că l-ar fi aşteptat o viaţă de delicvent. Şi aşa şi-a păstrat legăturile cu lumea interlopă. Recent, el a făcut o vizită fratelui său geamăn, care este închis pentru 16 ani pentru jaf şi în incinta închisorii a participat la un meci de fotbal organizat între deţinuţi, iar în timpul celor 20 de minute s-a produs accidentarea.

Închide ×