Carlos Tevez, acuzații dure la adresa FIFA: “Ne obligă să jucăm cu River Plate!” Video

Claudiu Surmei   
în Fotbal international
25/11/2018, 08:33
Carlos Tevez, acuzații dure la adresa FIFA: “Ne obligă să jucăm cu River Plate!” Video GALERIE FOTO
Returul finalei Copa Libertadores, amânat. Carlos Tevez, acuzații la adresa FIFA

Carlos Tevez a lansat acuzații dure la adresa oficialilor FIFA și Conmebol, în timp ce Boca Juniors și River Plate așteptau amânarea returului finalei Copa Libertadores, după ce autocarul celor de la Boca a fost atacat cu pietre și gaze lacrimogene de fanii furioși ai lui River, iar trei jucători au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Partida trebuia să se dispute sâmbătă seara, la ora 22.00, însă a fost amânată inițial cu o oră din cauza incidentelor din preajma stadionului El Monumental. Carlos Tevez a fost și el rănit în urma atacului fanilor lui River și a declarat că FIFA și Conmebol îi forțează să joace returul, deși atmosfera era extrem de tensionată. Jurnaliștii străini scriu că președintele FIFA, Gianni Infantino, i-a ameințat pe oficialii Bocăi Juniors că îi vor descalifica dacă jucătorii nu vor intra pe teren.

Returul finalei Copa Libertadores, amânat. Carlos Tevez, acuzații la adresa FIFA

“Vreau să transmit familiilor noastre că suntem bine. Stăm în vestiar și nu putem lua legătura cu familiile noastre. Nu putem juca în aceste condiții. Ne obligă. Pablo Perez are o rană la ochi, alt coechipier la fel, iar ei ne obligă să jucăm”, a declarat Carlos Tevez în timp ce jucătorii de la Boca Juniors așteptau ca oficialii să decidă reprogramarea partidei într-o altă zi.

Returul finalei Copa Libertadores, amânat. Carlos Tevez, acuzații la adresa FIFA
Carlos Tevez, acuzații la adresa FIFA

Atacantul s-a plâns că jucătorii de la River Plate nu sunt solidari și nu au venit să vadă în ce situație sunt și i-a sfătuit pe oficialii FIFA și Conmebol, pe un ton ironic, să le acorde trofeul rivalilor fără să mai joace. “Astea nu sunt condiții să jucăm partida. Haideți să nu greșim! Suntem dispuși să jucăm, dar nu în aceste condiții. Președinții FIFA și Conmebol ne obligă să jucăm, dar nu ne oferă condiții. E dificil să joci așa. În fine, vedem ce va fi. Sigur că fanii lui Boca sunt furioși”, a mai spus Tevez.Partida River Plate – Boca Juniors a fost amânată pentru duminică, la ora 22.00.

Închide ×