Fotbal international

Carlos Tevez, dezvăluiri despre Messi și Ronaldo! ”Sunt total diferiți”

12.09.2018 | 15:48
Carlos Tevez dezvaluiri despre Messi si Ronaldo Sunt total diferiti

Atacantul echipei Boca Juniors, Carlos Tevez, a făcut câteva dezvăluiri despre cei mai importanți jucători ai ultimilor 10 ani, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. ”Apașul” a jucat alături de Messi în echipa națională a Argentinei, iar pe Ronaldo l-a avut coleg la Manchester United.

Prezent într-o emisiune televizată în Argentina, Carlos Tevez, a mărturisit că Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, câștigătorii ultimelor 10 Baloane de Aur, sunt total diferiți. El consideră că compatriotul său este un talent înnăscut, în timp ce portughezul a muncit toată cariera sa pentru a ajunge la acest nivel.

Messi și Ronaldo, comparați de Carlos Tevez: ”Vrea să fie cel mai bun”

”Nu l-am văzut în viața mea pe Messi mergând la sală. Și nici să se antreneze ca să-și îmbunătățească tehnica. La el totul este natural. Singurul lucru la care s-a antrenat a fost executarea loviturilor de la 11 metri. Înainte nu le nimerea deloc, iar acum le bate pe toate numai în vinclu”, a declarat Tevez despre conaționalul său, conform site-ului goal.com.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au fost rivali timp de 9 sezoane în La Liga
Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au fost rivali timp de 9 sezoane în La Liga

În schimb, atacantul de la Boca Juniors a afirmat că Ronaldo are o obsesie pentru a merge la sala de forță. ”După antrenamente mergea mereu la sală. Pentru el este o adevărată obsesie și vrea să fie mereu cel mai bun în tot ceea ce face. Mereu venea primul. Dacă aveam antrenament la ora 09:00 și eu ajungeam cumva pe la 08:00, el era mereu acolo. Dacă ajungeam la 07:30, el era acolo. La un moment dat nu știam ce să mai fac să reușesc să-l surprind. Într-o zi am decis să vin de la 06:00. A fost în zadar. Ronaldo era deja acolo. Era puțin somnoros, dar era acolo”, a povestit Tevez, încercând să arate care sunt diferențele între Messi și Ronaldo.

Messi a vorbit despre plecarea lui Ronaldo la Juventus

Cei doi super jucători au fost rivali în campionatul Spaniei timp de nouă sezoane. Rivalitatea lor în La Liga s-a încheiat în această vară, atunci când Cristiano Ronaldo a ales să se transfere la Juventus Torino, dar cel mai probabil va continua în Champions League.

Lionel  Messi a vorbit despre transferul lui Cristiano Ronaldo pentru prima dată de la plecarea portughezului de pe Santiago Bernabeu. Argentinianul a declarat că nu și-a imaginat niciodată cum ar arăta campionatul Spaniei fără fostul atacant al rivalei Real Madrid, care este mult mai slabă în acest sezon. “Real Madrid este una dintre cele mai bune echipe din lume, dar este evident că plecarea lui Ronaldo îi face mai slabi și o transformă pe Juventus într-una dintre favoritele la câștigarea UEFA Champions League. Am fost foarte surprins că a plecat. Nu mi-am imaginat această despărțire și nici plecarea la Juventus. Au fost multe echipe care l-au dorit. Am fost surprins, dar a plecat la o echipă bună”, a spus argentinianul.

Messi este conștient că Barcelona are o șansă uriașă să triumfe în competiții după plecarea lui Ronaldo, de aceea și-a propus obiective înalte. “Cred că e timpul să câştigăm din nou Champions League, pentru că au fost 3 ani la rând în care am fost eliminaţi în sferturile de finală. Probabil că ultima eliminare a fost şi cel mai greu de digerat, din cauza rezultatului (n.r. – 0-3 cu AS Roma, după 4-1 pe teren propriu) şi a modului în care s-a jucat meciul. Consider că trebuie să ne propunem asta. Avem o echipă extraordinară şi putem să o facem. Nu sunt doar vorbe, avem o echipă capabilă să lupte pentru câştigarea acestei competiţii”, a declarat Lionel Messi, care astfel a stabilit obiectivul Barcelonei pentru actualul sezon.