Fotbal international

Carlos Tevez, gest plin de omenie în Argentina. Își donează salariul pe care îl primește de la Boca Juniors

26.06.2020 | 21:40
Carlos Tevez gest plin de omenie in Argentina Isi doneaza salariul pe care il primeste de la Boca Juniors
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Boca Juniors, Carlos Tevez, este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din Argentina, dar ultimul său gest îl va face și mai popular.

Carlos Tevez, cel supranumit Apașul, este genul de fotbalist căruia Dumnezeu i-a surâs din plin, pentru că vine dintr-un cartier al Buenos Aires-ului extrem de rău famat, plin de delicvenți și unde împușcături.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 36 de ani mai are șase luni de contract cu Boca Juniors și vrea să-și încheie cariera în stil mare, așa cum a fost întreaga sa carieră.

Gestul lui Carlos Tevez a uimit toată Argentina

Pe lângă faptul că a fost un fotbalist de mare clasă, Carlos Tevez este și un om minunat, iar ultimul său gest a uimit încă o dată toată Argentina.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru un post de radio din țara sa, Apașul a anunțat că își va dona tot salariul pe care urmează să-l primească de la Boca Juniors în aceste ultimele șase luni din cariera sa, cele mai mari șanse fiind ca banii să ajungă la o organizație care luptă împotriva Covid-19.

”Voi continua să joc la Boca Juniors. Contractul meu este valabil până în decembrie 2020 și voi dona toți banii din salariile mele. Încă nu am decis unde se vor duce donațiile. Dar totul va fi specificat în contract. Nu vreau bani”, a declarat Tevez.

ADVERTISEMENT

Atacantul a vorbit și despre meciul său de retragere. Fostul jucător de la Manchester City și Manchester United vrea nume mari prezente pe La Bombonera, stadionul formației Boca Juniors.

”Când o să îmi organizez meciul de retragere pe La Bombonera vreau să vină Messi, Ronaldo, Scholes, Rooney, Buffon, Pogba, Pirlo și mulți alții”, a menționat Apașul.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii martie, Boca Juniors a câștigat meciul cu Gimnasia la Plata (1-0), formație antrenată de Diego Maradona, dar faza zilei a venit în momentul în care Carlos Tevez, autorul unicului gol, l-a sărutat pe ”El Pibe de Oro”, idolul tribunelor de pe ”La Bombonera”.

ADVERTISEMENT
Tags: