Tevez a revenit în Argentina. Care este obiectivul Apaşului înainte de a pune ghetele în cui

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
10/01/2018, 10:14
Tevez a revenit în Argentina. Care este obiectivul Apaşului înainte de a pune ghetele în cui

Carlos Tevez a dat marea lovitură în 2017, când a acceptat să plece de la Boca Juniors la Shanghai Shenhua în campionatul Chinei. A fost atras, la 33 de ani, de salariu ieşit din comun, oferit de chinezi, 40 de milioane de euro pe sezon, ceea ce îl făcea drept cel mai bine plătit fotbalist din lume. 

Însă mirajul chinez s-a risipit repede pentru Tevez, care nu s-a putut adapta sub nici o formă la viaţa din China. Nici mâncarea chinezească nu a a fost pe placul argentinianului, care a dat un randament departe de renumele său de killer al apărărilor adverse. Şi inevitabilul s-a produs în această iarnă. Carlos Tevez a încheiat conturile cu Shanghai Shenhua şi s-a reîntors la Boca Juniors.

Carlos Tevez are 13 goluri la echipa naţională

Unul dintre motivele care l-au determinat în mare măsură pe Tevez să se grăbească să revină acasă este echipa naţională. La 34 de ani Apaşul visează să meargă vara viitoare la mondialul din Rusia şi e convins că are şanse să facă parte din lotu lui Jorge Sampaoli. Ultima dată când Tevez a mers la un mondial a fost în 2010. La echipa naţională Revez nu a mai jucat din 20015. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

El are 13 goluri înscrise în 76 de meciuri pentru Pume şi spune că la vârsta lui a mai prinde un turneu final de CM ar fi o mare plăcere dar şi consacrarea deplină a carierei sale, care se apropie de momentul final. Tevez a promis să facă tot ce depinde de el pentru a-l convinge pe Sampaoli că merită să fie convocat.

Închide ×