News

Carmen Avram, acuzaţii grave pentru Klaus Iohannis: “Pune România în pericol”

27.04.2019 | 18:54
Carmen Avram acuzatii grave pentru Klaus Iohannis Pune Romania in pericol

Carmen Avram a reacționat dur după declarațiile oferite de șeful statului. Candidat al PSD, Carmen Avram susține că președintele României pune țara în pericol în momentul în care face diferența între PSD și restul oamenilor. “Klaus Iohannis pune România în pericol. Klaus Iohannis face rău electoratului PNL din care eu am făcut parte până acum câțiva ani și inclusiv din cauza lui Klaus Iohannis eu am ieșit din rândul simpatizanților PNL și am trecut la PSD. Face foarte mult rău României”, a afirmat sursa citată.

Carmen Avram, acuzații dure pentru Klaus Iohannis

“Klaus Iohannis are un discurs care seamănă foarte mult cu al extremei drepte din Europa. Împărțim țara în două tabere, împarte țara între pesediști și români. Vreau să întreb care este diferența între a împărți țara între oamenii înalți, blonzi și cu ochii albaștri și restul oamenilor sau între oameni de o anumită etnie și o altă etnie?”

Carmen Avram a condamnat vehement discursul președintelui României. Nemulțumirea a pornit de la împărțirea românilor între cei are cred în Partidul Social Democrat și ceilalți. “Domnul Iohannis crede că face rău PSD-ului, dar ieri când Manfred Weber a dat un interviu și a spus că vor fi tăiate fondurile europene nu a spus pentru PSD, a spus pentru România. Fiecare om care îl va susține pe Klaus Iohannis va vota împotriva României pentru că la Bruxelles nu se face deosebirea cum face domnul Iohannis între PSD-iști și români. Pentru ei există o singură țară”, a spus Carmen Avram, în cadrul emisiunii ”News Magazine”, de la Antena 3.

Carmen Avram, acuzații pentru Klaus Iohannis
Carmen Avram, acuzații pentru Klaus Iohannis

“Klaus Iohannis are un discurs care seamănă foarte mult cu al extremei drepte din Europa”

Declarațiile sursei citate au fost făcute în contextul în care, în cursul zilei de sâmbătă, de la orele 07:00, s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. În timpul campaniei electorale sunt permise afișele cu dimensiuni prevăzute de Legea 334 în locurile special amenajate de afișaj electoral. Alte elemente de propagandă sunt interzise. Un afiș electoral nu poate depăși 5 metri pe o latură de 3 metri și 2,5 metri cealaltă latură.