News

Carmen Avram, discurs dur la inaugurarea unei școli: ”Ce se întâmplă în țară e grav. Trăim vremuri grele”

04.05.2019 | 21:25
Carmen Avram, discurs dur la inaugurarea unei școli Sursă foto: hepta.ro

Carmen Avram, candidata Partidului Social Democrat pentru alegerile europarlamentare, a avut un discurs dur, vineri, la inaugurarea unei școli din satul Ferigile. Unitatea de învățământ a fost recent modernizată cu fonduri guvernamentale, așa că totul a trebuit făcut vizibil și celebrat cu fast.

Carmen Avram, candidata PSD, a ținut un discurs la inaugurarea unei școli

Candidata PSD a transmis, pe lângă felicitările de rigoare aduse celor responsabili de modernizarea școlii, să învețe să iubească de mici România, căci ceea ce se întâmplă acum în țară este ”foarte grav”. „Personal, toată viaţa mea nu am cunoscut pe nimeni care să fi realizat lucruri măreţe care să nu fi mers la şcoală. Este extrem de important ca toată lumea, toţi copiii noştri să aibă acces la şcoală, la cărţi, la educaţie, pentru că fără ei România va sta pe loc. Încercaţi, vă rog din suflet, să le vorbiţi tot mai mult copiilor despre România.

Ceea ce ni se întâmplă acum în ţară din partea unor oameni care nu au România în suflet, deşi pretind că o au, care participă la mitinguri şi se îmbracă în drapelul românesc, dar nu simt nimic pentru el, este foarte grav şi trebuie să ştim ce este România. Trebuie să învăţăm de mici să o iubim, pentru că aici sunt rădăcinile noastre şi oriunde am pleca pe pământul ăsta, gândul nostru, inima noastră va fi întotdeauna aici şi mereu vom tânji să ne întoarcem acasă”, a spus Carmen Avram.

Carmen Avram, discurs dur la inaugurarea unei școli: ”Ce se întâmplă în țară e grav. Trăim vremuri grele”
În fotografie sunt Rovana Plumb, Carmen Avram, Codrin Stefanescu si Gabriel Mutu. Sursă foto: hepta.ro

”Eu o să vă reprezint cu drag”

De asmenenea, fosta prezentatoare a emisiunii ”În premieră”, de la Antena 3, a asistat la premierea cuplurilor care au împlinit în 2019 50 de ani de mariaj. Evenimentul s-a desfășurat într-un dintre bisericile din localitate, vineri, de Izvorul Tămăduirii, autoritățile locale sărbătorit atunci și ziua comunei. „Şi eu şi soţul meu avem rădăcinile aici. Cunosc oamenii din zonă foarte bine. Avem o căsuţă pe care o iubim nespus.

Am învăţat de la dumneavoastră să îngrijim grădina… Sunt în campanie electorală pentru alegeri europarlamentare, pentru un parlament care decide ca şi parlamentul nostru şi de acolo vin legile şi noi trebuie să le implementăm aici. Eu o să vă reprezint cu drag, dar, peste toate, cu foarte multă dragoste de ţară, acolo, în inima Europei, unde se fac legile pentru noi”, a mai spus Carmen Avram.