Life

Carmen Bejan, studenta criminală din Timișoara suferă în închisoare, fostul ei soț se distrează în vacanță, cu altă femeie, în Dominicană!

Condamnată la 20 de ani de închisoare, Carmen Bejan, studenta criminală din Timișoara, speră să iasă din temniță cât mai repede. Iar în tot acest timp, soțul ei, Claudiu, se distrează de minune în Republica Dominicană.
06.01.2022 | 19:03
Carmen Bejan, studenta criminală din Timișoara suferă în închisoare, soțul ei se distrează în vacanță, cu altă femeie, în Dominicană Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Bejan, devenită Șatran după căsătoria cu Claudiu, un tânăr care fusese condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, speră că va primi dreptul să fie eliberată condiționat la sfârșitul lunii martie, după ce a petrecut, deja, 12 ani în pușcărie pentru crima pe care a comis-o la Timișoara.

Carmen Bejan, la închisoare, soțul ei, în Dominicană

Dacă Carmen Bejan își petrece zilele în închisoarea din Gherla, Claudiu Șatran, bărbatul pe care l-a cunoscut după gratii și care i-a devenit soț, se distrează de minune în libertate, după divorțul de ea.

ADVERTISEMENT

Iar în timp ce femeia devenită cunoscută în toată România drept ”studenta criminală de la Timișoara” speră că în luna martie a acestui an, la următoarea dată în care poate depune cererea de eliberare condiționată, judecătorii să fie îndurători cu ea, fostul ei soț se bucură la maximum de libertate, alături de logodnica lui.

Ba chiar mai mult, logodit de curând, Claudiu Șatran a luat decizia să plece într-o adevărată lună de miere alături de femeia pe care o iubește acum, Ramona, o româncă stabilită în Germania. Iar cei doi, împreună, au plecat de curând în Republica Dominicană, loc în care se bucură la maximum de vremea perfectă, de plajele de vis și de apele Caraibelor.

ADVERTISEMENT

Plecat chiar în Ajunul Crăciunului din 2021, Claudiu Șatran și Ramona și-au petrecut și Anul Nou în Republica Dominicană, bucurându-se de plajă. Și, pentru că se pregătesc să își oficializeze relația, cei doi i-au avut alături, în vacanța din Dominicană, și pe părinții lui Claudiu, semn că Ramona este acceptată fără probleme de viitorii socri.

Carmen Bejan și-a pierdut copilul în închisoare și a divorțat de Claudiu Șatran

Încarcerată inițial la Penitenciarul din Arad, Carmen avea parte de întâlniri intime cu un alt deținut, Claudiu Șatran, iar cei doi luat decizia, la acea vreme, să se căsătorească. Doar că povestea lor de dragoste nu a durat foarte mult în spatele gratiilor, bărbatul fiind eliberat condiționat după ce a ispășit o bună parte din condamnarea de 15 ani pentru trafic de droguri.

ADVERTISEMENT

De-a lungul relației dintre cei doi deținuți, în 2011, Carmen Bejan a rămas și însărcinată, doar că sarcina dusă de femeie nu a fost una de natură să nască un bebeluș sănătos, fetița ei născându-se fără mâini, cu insuficiență pulmonară și cardiacă. Din păcate, bebelușul nu a supraviețuit după naștere mai mult de o oră, iar Carmen Bejan și soțul ei au fost nevoiți să își înmormânteze copilul.

După pierderea copilului și eliberarea lui Claudiu Șatran, relația lor a început să scârțâie, iar cum momentele în care puteau comunica au fost rare, Carmen Bejan a acceptat să divorțeze de bărbat și să îi redea libertatea, cu atât mai mult cu cât bănuia că i-ar fi infidel. Divorțul lor a avut loc în 2020, iar bărbatul și-a refăcut imediat viața, asumându-și relația pe care o avea cu Ramona.

ADVERTISEMENT

De atunci, pare-se, Claudiu Șatran și partenera lui de viață petrec în tot felul de vacanțe exotice, ei vizitând, printre altele, Jamaica și Republica Dominicană, iar pe conturile lor de socializare afișează imagini în care își arată fericirea.

Carmen Bejan a comis o crimă care a șocat Timișoara

În vara lui 2009, Carmen Bejan și iubitul ei de atunci, Sergiu Florea, amândoi studenți la Medicină, îl ucideau cu sânge rece pe un bărbat, cei doi luând decizia să tranșeze cadavrul. Mai mult, bucăți din cadavrul tranșat al bărbatului au fost găsite, de oamenii legii, în mai multe locuri din Timișoara.

În ancheta făcută de Poliție și în urma căreia au fost identificați cei doi criminali, Carmen Bejan mărturisea că l-au ucis pentru că acesta nu ar fi plătit pentru partida de amor pe care o avuseseră, iar apoi, pentru a ascunde crima, l-au tranșat.

În mai 2010, cei doi tineri au fost condamnați de Tribunalul Timiș la câte 16 ani de închisoare cu executare, sentința fiind atacată cu recurs, care s-a judecat la Curtea de Apel Timișoara. La recurs, cei doi au primit 20 de ani de închisoare cu executare și, în plus, aveau de plătit familiei victimei despăgubiri de 20.000 de euro. Decizia a fost însă atacată, iar în iunie 2011, magistrații de la instanța supremă a întărit condamnarea de 20 de ani de închisoare.

ADVERTISEMENT