Life

Carmen Brumă a recunoscut că au existat momente de cotitură în relația cu Mircea Badea: „Cedează mai ușor”

Carmen Brumă este de 22 de ani într-o relație cu Mircea Badea, cei doi având împreună și un băiat pe nume Vlad. Vedeta a vorbit despre provocările vieții de familie, recunoscând că au existat și tensiuni.
02.03.2022 | 13:20
Carmen Bruma a recunoscut ca au existat momente de cotitura in relatia cu Mircea Badea Cedeaza mai usor
Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de 22 de ani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de 22 de ani. Nici ei nu știu cum a trecut acest timp și cum au reușit să reziste împreună. Prezentatoarea tv pasionată de nutriție și sport a recunoscut că au existat momente de tensiune în relație. Amândoi au știut să evalueze situația în favoarea înțelegerii reciproce, în cele din urmă.

Carmen Brumă, despre relația cu Mircea Badea și viața de familie

Ca în orice familie, și în casa vedetei apar din când în când situații mai puțin plăcute. Unele pot apărea de la rolurile pe care și le împart în raport cu băiețelul lor, Vlad. Altele sunt discuții pe care mai toate cuplurile le poartă, din varii motive.

ADVERTISEMENT

Carmen a spus că ea și Mircea au stabilit pe parcursul creșterii lui Vlad că trebuie să fie foarte atenți la lucrurile pe care cel mic le învață de la ei. Brumă a mărturisit că nu e de acord ca unul dintre părinți să vină mereu cu interdicțiile, cu pedepsele, iar celălalt să pozeze în eroul salvator.

Dintre cei doi, Carmen a recunoscut că Mircea este cel care cedează atunci când Vlad vrea să i se cumpere ceva. „E adevărat că tata cedează mai ușor atunci când vine vorba despre cumpărat ceva”, a declarat Carmen într-un interviu pentru revista Viva!.

ADVERTISEMENT

Influencerița care se bucură de un public numeros pe Instagram a vorbit și despre felul în care a reușit să depășească anumite momente de cumpănă din relația ei cu Mircea Badea.

„Am învățat să gestionăm momentele de tensiune”

„Am învățat în timp să gestionăm din ce în ce mai bine momentele de tensiune. Cred că, în final, toată lumea face un soi de evaluare. Vedem dacă lucrurile sunt mai multe și mai importante decât cele negative. Dacă ești pe plus, continui…”, a adăugat partenera lui Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

Revenind la fiul ei, Carmen a mai spus că acesta are activități diferite cu fiecare dintre părinți: „Sunt activități pe care preferă să le facă împreună cu mine, iar altele cu Mircea”.