Life
notix pixel id

Carmen Brumă, apariţie de senzaţie. Cum s-a îmbrăcat soţia lui Mircea Badea de Ziua Naţională a României: “Eşti superbă”

De Ziua Națională a României, Carmen Brumă a avut o apariție de senzație pe internet. Soția lui Mircea Badea a îmbrăcat o ținută tradițională prin care a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.
01.12.2021 | 14:05
Carmen Brumă, apariţie de senzaţie. Cum s-a îmbrăcat soţia lui Mircea Badea de Ziua Naţională a României: “Eşti superbă”
Cramen Brumă, imagine de senzație de 1 Decembrie. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cu fiecare apariție pe care o are în lumina reflectoarelor sau pe rețelele de socializare, Carmen Brumă reușește să aibă o imagine de zile mari.

Lucru care s-a întâmplat și acum. Pentru că este o zi de sărbătoare pentru românii de pretudinteni, soția lui Mircea Badea a ales o ținută cu ajutorul căreia și-a impresionat admiratorii din mediul online.

Carmen Brumă a îmbrăcat o rochie cu motive tradiționale de 1 Decembrie

De 1 Decembrie, Carmen Brumă a sărbătorit Ziua Națională a României ca la carte, în stil tradițional, făcându-le astfel o surpriză celor de pe internet.

ADVERTISEMENT

Șatena, deși de obicei se pozează doar în ținute sport sau foarte sexy, căci trupul bine lucrat o ajută, acum a ales să îmbrace o rochie lungă, cu motive tradiționale.

Vedeta de televiziune în vârstă de 44 de ani pune mare accent pe felul în care se îmbracă și se machiază, iar acest lucru se vede și în ultima sa postare, realizată într-un parc din Capitală.

ADVERTISEMENT

Pe Instagram, cea care îi este parteneră realizatorului ”În gura presei” de mai bine de 20 de ani a publicat o fotografie în care apare purtând o rochie lungă până în pământ, largă, cu motive tradiționale, care îi scoate perfect talia de viespe în evidență, în dreptul căreia a scris și o urare pentru toți românii.

”La mulți ani, România!”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.

Postarea vedetei nu a rămas fără răspuns. Cei care fac partea din comunitatea sa online, nu doar că i-au întors urarea de bine specifică zilei de 1 Decembrie, dar au și remarcat cât de bine arată vedeta în rochia cu motive tradiționale: ”Ești superbă!”, „Ești atât de drăguță”, ”Te ador!”.

ADVERTISEMENT
Carmen Brumă este îmbrăcată în rochie cu motive tradiționale
Carmen Brumă, imagine de zile mari, de Ziua Națională a României. Sursă foto: Instagram

Ce studii a urmat Carmen Brumă

Carmen Brumă s-a făcut cel mai mult remarcată datorită felului în care arată, programelor de sport și dietelor pe care le promovează pentru un stil de viață sănătos și un trup tras parcă prin inel.

Însă nu multă lume știe că șatena are și un portofoliu stufos în ceea ce privește studiile urmate. Diva a învățat în același timp la două licee de renume, Miguel Cervantes de Saavedra și Liceul Teoretic nr. 77 Moscova, în perioada 1991-1995.

ADVERTISEMENT

Ulterior, mama copilului lui Mircea Badea a urmat și Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir, dar a și absolvit un master în jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din Capitală.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri