Life

Carmen Brumă, apariție senzuală pe străzile din București. Nevasta lui Mircea Badea a furat ochii tuturor

Carmen Brumă a întors toate privirile pe străzile din București. Nevasta lui Mircea Badea a avut o apariție extrem de senzuală.
12.09.2021 | 15:14
Carmen Bruma aparitie senzuala pe strazile din Bucuresti Nevasta lui Mircea Badea a furat ochii tuturor
Carmen Brumă, vedetă tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă reușește să fie mereu elegantă și sexy, indiferent în ce context se află. Nevasta lui Mircea Badea a postat niște imagini cu ea pe contul personal de Instagram în care apare îmbrăcată în roz, defilând ca o adevărată divă pe stradă.

Vedeta știe să se facă remarcată oriunde merge. De la stilul sport până la rochiile elegante ori salopete, soția realizatorului „În gura presei” o nimerește de fiecare dată din punct de vedere vestimentar.

ADVERTISEMENT

Carmen a publicat pe rețeaua de socializare un videoclip cu ea desprins din reclamele de la Peroni, plimbându-se prin București.

Carmen Brumă arată senzațional la 44 de ani

Ținuta ei complet roz i-a scos în evidență trupul bine lucrat, căci știe toată lumea că șatena pune foarte mare preț pe condiția ei fizică.

ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune în vârstă de 44 de ani a vorbit în repetate rânduri despre secretele felului în care arată.

Pe lângă mișcare și o dietă cât mai sănătoasă, Carmen a recunoscut că apelează și la tehnicile inovative, noninvazive, atunci când vine vorba despre îngrijirea tenului ei.

ADVERTISEMENT

Soția lui Mircea Badea folosește un tratament pentru ten care implică microdermoabraziunea, mezoterapia și procedurile de filler.

Carmen este foarte atentă la procedeele la care se supune și le recomandă femeilor doar după ce se consultă cu specialiștii în beauty.

ADVERTISEMENT

„Este indicat să avem grijă de tenul nostru cât mai din timp pentru a nu fi nevoite să reparăm mai târziu prin metode invazive. Eu am fost dintotdeauna pentru naturalețe. Am grijă ce aleg.

Este un tratament foarte relaxant. Vezi rezultate imediat la nivelul feței. Am înțeles că se află la granița între cosmetică și medicină.

Stimulează regenerarea pielii. Îmbunătățește elasticitatea. Reactivează funcțiile pielii din zonele cu riduri sau cicatrici. Reduce liniile de expresie”, a declarat în urmă cu doi ani Carmen Brumă, întrebată cum are grijă de tenul ei.

cvrmen brumă
Carmen Brumă, o adevărată divă pe străzile din Capitală. Foto: Instagram

Soția lui Mircea Badea, colaborare cu prietena ei, Adina Halas

Carmen Brumă este una dintre cele mai cunoscute figuri de pe micul ecran, în special datorită sfaturilor pe care le oferă privind exercițiile fizice și alimentația.

În timpul pandemiei, vedeta a lansat programul Abdomenul de Urgență împreună cu prietena ei, Adina Halas. Este vorba despre o serie de sfaturi sub formă de filmulețe pentru femeile care vor să se apuce de sport și nu prea au timp, bine primite de publicul celor două.

 

ADVERTISEMENT