Life

Carmen Brumă arată spectaculos la 43 de ani! Imaginile care vorbesc de la sine

01.07.2020 | 15:06
Carmen Bruma arata spectaculos la 43 de ani Imaginile care vorbesc de la sine
Carmen Bruma Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă este înnebunită după sport, iar aceeași pasiune o împărtășește și partenerul ei de viață, Mircea Badea.

Fosta prezentatoare TV arată superb la 43 de ani și poate concura fără probleme la capitolul frumusețe cu o tânără de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta are un abdomen perfect, cu pătrățele, fără pic de grăsime. Ea promovează sportul și le sugerează tuturor să facă mișcare de fiecare dată când au ocazia.

Carmen Brumă, un corp bine tonifiat

Carmen Brumă are nenumărate apariții televizate în care a vorbit despre diete și exercițiile fizice care pot ajuta orice persoană să slăbească, dar și să arate spectaculos.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare TV a lansat chiar și o carte despre alimentație și nutriție, unde dă sfaturi despre cât, cum și ce să mâncăm pentru viață sănătoasă. Deși, uneori, pozează extrem de provocator, ea este mai degrabă susținătoarea unui stil de viață sănătos.

 

View this post on Instagram

 

Sportul in vacanta e obligatoriu daca vrei sa-ti faci toate poftele culinare. Obligatoriu nu inseamna o corvoada, fiecare trebuie sa-si gaseasca o modalitate de a face sport care sa-i placa si pe care sa o introduca usor in programul zilnic. #holidaymood #runners #motivated #loverunning

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) on

Prietenii virtuali îi comentează des fotografiile, în special pe cele în care apare cu abdomenul perfect la vedere.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Brumozaurus va saluta! #dinoparc #dinosaur

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) on

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de 19 ani și au un băiețel de 6 ani pe nume Vlad. Cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește viața de cuplu, dar și de familie.

Prezentatoarea TV vorbește foarte rar despre cei dragi, iar Mircea Badea este o prezență extrem de rară la evenimente și nu discută aproape niciodată despre relația cu iubita lui.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu sunt căsătoriți nici după atâta timp și nici nu au de gând să o facă. “ Până și cei din presă au obosit, cred, să ne întrebe asta, iar dacă încercai să pui întrebarea pe ocolite, să știi că răspunsul e același. Pe noi nu ne-a preocupat și nu ne preocupă subiectul. Îmbrac rochia de mireasă ori de câte ori am ocazia în diverse pictoriale sau prezentări de modă, dar nu mă gândesc să ajung în fața altarului.”, a declarat Carmen pentru revista Viva!.

“ De 7-8 ani tot aud întrebarea asta cu nunta, deși în ultimul timp lucrurile s-au mai calmat. Cred că am fost destul de clară. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami.”, a mai spus iubita lui Mircea Badea.

ADVERTISEMENT