Life

În ce condiții se va căsători Carmen Brumă cu Mircea Badea. Șatena a dezvăluit totul

Carmen Brumă (44 de ani) și Mircea Badea formează un cuplu de mai bine de 20 de ani, foarte multă lume întrebându-se când vor face marele pas spre căsătorie.
10.03.2022 | 10:33
In ce conditii se va casatori Carmen Bruma cu Mircea Badea Satena a dezvaluit totul
ADVERTISEMENT

Renumita antrenoare de fitness a dezvăluit în ce condiții se va căsători cu partenerul ei de viață, alături de care are un băiat pe nume Vlad. Vedeta a spus totul despre motivul pentru care ar îmbrăca rochia de mireasă.

Carmen Brumă, despre nunta cu Mircea Badea. În ce situație se va căsători vedeta

Carmen Brumă și Mircea Badea au un copil în vârstă de 8 ani, micuțul purtând în momentul de față numele de familie al ambilor părinți. Șatena susține că fiul său este singurul care ar face-o să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

„Dacă Vlad şi-ar dori asta şi ne-ar cere. Vlad poartă numele ambilor părinţi şi i se pare logic să fie aşa”, a mărturisit Carmen Brumă despre motivul pentru care s-ar căsători cu partenerul ei de viață, Mircea Badea, pentru publicația viva.ro.

Frumoasa șatenă a vorbit și despre momentele tensionate din relația cu prezentatorul de la Antena 3. Fosta asistentă TV susține că a învățat să lase mai mult de la sine și să nu ajungă la discuții aprinse cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă, detalii despre relația cu prezentatorul Mircea Badea

„Am învăţat în timp să gestionăm din ce în ce mai bine momentele de tensiune şi cred că, în final, toată lumea face un soi de „evaluare, dacă lucrurile bune sunt mai multe şi mai importante decât cele negative.

Dacă eşti pe plus, continui… Sunt evident multe lucruri care mă enervează, ca pe fiecare dintre noi, dar „lucrez cu mine să mă afecteze cât mai puţin”, a completat Carmen Brumă, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Mircea Badea este văzută ca o persoană calmă și mereu cu zâmbetul pe buze, însă spune că sunt și lucruri care o scot din minți. Din fericire, șatena lucrează în fiecare zi la acest aspect, să nu fie afectată de anumite situații din preajma sa.