Life

Carmen Brumă, dezvăluiri neștiute despre relația cu Mircea Badea: „Știam cine este și care sunt riscurile”

Carmen Brumă a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu Mircea Badea și despre greutățile prin care au trecut împreună. Iată ce a spus despre partenerul său!
22.08.2022 | 17:42
Carmen Bruma dezvaluiri nestiute despre relatia cu Mircea Badea Stiam cine este si care sunt riscurile
Cu ce s-a confruntat Carmen Brumă pe parcursul relației sale cu Mircea Badea. Foto: Facebook și Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă are o relație fericită cu Mircea Badea de mai bine de 20 de ani. Aceasta a vorbit despre riscurile pe care le-a înfruntat în calitate de parteneră a acestuia.

Cu ce s-a confruntat Carmen Brumă pe parcursul relației sale cu Mircea Badea

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de 20 de ani și au împreună un fiu. Chiar dacă nu s-au căsătorit niciodată, cei doi au respectat întocmai ce li se spune tinerilor miri: să fie împreună la bine și la greu.

ADVERTISEMENT

Conform lui Carmen Brumă, au fost multe astfel de momente, având în vedere postura de persoană publică a partenerului său de viață.

Vedeta a povestit că știa la ce riscuri se supune fiind iubita lui Mircea Badea, dar „l-a luat cu totul” pentru că i-a plăcut omul Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

Momente dificile au fost multe, a explicat Carmen Brumă, inclusiv unele în care s-a temut pentru viața copilului lor.

„Când am decis să fim împreună, știam cine este și care sunt riscurile. Nu pot să vin acum ca o floricică și să spun: „vai, ce am pătimit eu din cauza lui Mircea!” (…)

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut omul, l-am luat cu totul. Sigur că au fost momente dificile, sigur că au fost momente în care mi-a fost și frică pentru siguranța copilului nostru”, a spus Carmen Brumă în podcastul Ilincăi Vandici.

Carmen Brumă a primit mesaje de amenințare din cauza lui Mircea Badea

De asemenea, partenera prezentatorului de la Antena 3 a dezvăluit că a primit ea însăși multe mesaje de amenințare și începuse să se gândească la tot ce e mai rău.

ADVERTISEMENT

„Au fost multe mesaje și nu poți să știi până unde se ajunge. Repet, Mircea Badea nu se lupta cu Gingirică de pe Internet.

Era vorba de un sistem foarte periculos, era vorba de un președinte al României”, a mai spus Carmen Brumă.

Carmen Brumă a spus că secretul relației sale cu Mircea Badea este că fiecare respectă spațiul celuilalt, îl susține la greu și muncesc ca o echipă pentru a vedea rezultatele dorite pe toate planurile.

ADVERTISEMENT