Life

Carmen Brumă îi dă clasă lui Mircea Badea când vine vorba de afaceri! Profituri uriașe pentru vedeta dietelor

Carmen Brumă pare să fie o adevărată specialistă când vine vorba de afaceri, ea fiind cea care, în relația cu Mircea Badea, se poate lăuda cu rezultate impresionante.
23.09.2022 | 17:30
Carmen Bruma ii da clasa lui Mircea Badea cand vine vorba de afaceri Profituri uriase pentru vedeta dietelor
Carmen Brumă a reușit să obțină rezultate financiare impresionante în afaceri în timp ce Mircea Badea a renunțat să se mai ocupe cu așa ceva / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă este una dintre cele mai apreciate vedete din România când vine vorba de stil de viață. Promotoare a unor concepte care te pot menține tânăr, partenera de viață a lui Mircea Badea și, totodată, mama fiului vedetei Antenei 3, este însă și un abil om de afaceri.

Carmen Brumă câștigă bani serioși din afaceri

Carmen Brumă nu este preocupată doar de descoperirea unui stil de viață cât mai sănătos, unul care să le face pe doamne, domnișoare și, de ce nu, pe domni să arate cât mai bine. Partenera de viață a lui Mircea Badea pare să aibă și ocupații cât se poate de orientate în domeniul afacerilor, firma pe care o deține înregistrând, la ANAF, rezultate financiare impresionante.

ADVERTISEMENT

Conform datelor obținute de FANATIK, Carmen Brumă deține o companie a cărui nume este cât se poate de sugestiv cu privire la domeniul de activitate de care se ocupă. Suplă și Sănătoasă, firma deținută de Carmen Brumă, care are ca obiect activități ale agențiilor de publicitate și prin care iubita lui Mircea Badea face bani, a înregistrat un bilanț financiar cât se poate de bun.

De altfel, ultimul bilanț depus, cel privitor la anul 2021, confirmă că ceea ce face Carmen Brumă când vine vorba de sfaturile pe care le dă cu privire la un mod de viață cât mai sănătos, este cât se poate de apreciat, atât de companiile care vor să își asocieze imaginea cu partenera de viață a lui Mircea Badea, cât și de oamenii obișnuiși care caută sfaturi pentru a fi în formă fizică cât mai bună.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în cei cinci ani de existență ai firmei, Carmen Brumă a reușit, constant, să crească la toate capitolele care definesc o firmă: cifră de afaceri și profit. Ba chiar, am putea spune că acum, la cinci ani de la înființare, compania ei a reușit să înregistreze profituri impresionante.

Carmen Brumă a câștigat o sumă record

Carmen Brumă a reușit, conform bilanțului financiar depus oficial și consultat de FANATIK, să aibă un an cât se poate de bun când vine vorba de afaceri. Astfel, cifra de afaceri pe care a anunțat-o pentru anul 2021 se ridică la suma de peste 820.000 de lei, adică aproximativ 165.000 de euro, cu 20% mai mult decât în anul anterior și de opt ori mai mare ca în anul în care a înregistrat compania.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de profituri, Carmen Brumă are de ce să fie mândră. Ea a reușit să obțină nu mai puțin de 680.000 de lei, adică bine peste 135.000 de euro, lucru care îi asigură vedetei mai bine de 11.000 de euro, lunar.

Mircea Badea s-a retras din afaceri

Dacă anul trecut, Mircea Badea figura ca administrator al unor companii, anul acesta, pare-se, omul de televiziune a decis ă se retragă din domeniul business-ului și să își continue, exclusiv, cariera în fața camerelor de luat vederi.

ADVERTISEMENT

Pe când activa și în afaceri, datele financiare raportate de companiile în care era implicat Mircea Badea erau destul de delicate. Cu toate acestea, de când s-a retras, cel puțin scriptic, din lumea afacerilor, firmele cu pricina au înregistrat creșteri semnificative atât la capitolul cifră de afaceri, cât și profituri.

Cu toate acestea, Mircea Badea nu se poate plânge că nu ar câștiga bani serioși. Ca una dintre cele mai vechi vedete de la Antena 3 el este plătit consistent pentru emisiunile la care apare, fie ca invitat, fie ca gazdă. De asemenea, în repetate rânduri, Mircea Badea s-a lăudat, public, cu reușitele pe care le are din pariuri sportive.

Carmen Brumă și Mircea Badea se iubesc de 20 de ani

Carmen Brumă și Mircea Badea au depășit, ca relație, borna de 20 de ani. Cei doi au, de altfel, și un copil împreună, dar, cu toate acestea, frumoasa parteneră de viață a vedetei de la Antena 3 nu și-a dorit niciodată oficializarea relației.

El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu biata Brumă. E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…)

Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, spunea Carmen Brumă despre o posibilă nuntă cu Mircea Badea, într-un interviu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT