Life

Carmen Brumă, în lenjerie intimă în mijlocul naturii. Imaginea cu nevasta lui Mircea Badea care a încins internetul

24.09.2020 | 10:39
Carmen Bruma in lenjerie intima in mijlocul naturii Imaginea cu nevasta lui Mircea Badea care a incins internetul
Carmen Brumă este considerată una din cele mai sexy femei din România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă și-a surprins din nou fanii cu o ipostază care a înroșit butonul de like de pe Instagram. Partenera lui Mircea Badea a ales să își promoveze afacerile în cel mai sexy mod cu putință.

Carmen Brumă, în lenjerie intimă pe Instagram

Vedeta a postat în urmă cu câteva ore o fotografie în care apare într-un cort, în lenjerie intimă, iar în spatele ei e o potecă înverzită. Din imagine reiese că în locul unde a făcut shooting-ul a plouat și probabil a fost destul de răcoare, însă Carmen rezistă în orice condiții căci, cum e și vorba, mai trebuie să și suferim pentru frumusețe.

ADVERTISEMENT

Carmen ține foarte mult la aparițiile ei, așa că pentru promovarea site-ului personal, carmen-brumă.ro, unde oferă tot felul de sfaturi de nutriție și beauty, a ales să dea jos din haine.

Fanii au observat că în ultima vreme Brumă apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată de fiecare dată când vrea să facă o reclamă pe Instagram, iar cineva chiar i-a atras atenția că a început să exagereze.

ADVERTISEMENT

Vedeta i-a împărțit pe urmăritori în două tabere

„Sfaturile pe care le dai, tot timpul trebuie să fii dezbrăcată? Știm că arăți foarte bine, dar deja cazi în extrema cealaltă”, este unul dintre comentariile destul de dure la adresa lui Carmen Brumă.

„Sexi și rea, dulce și rebelă, ești prințesă; Foarte bine! Zilnic, te rog alt costum de baie! Ești superbă!; Dacă nu se pozează Carmen în costum de baie, atunci… cine? Chiar vezi ceva frumos, fără vulgaritate. Felicitări; 

ADVERTISEMENT

Carmen….nu băga in seamă toate frustratele; Carmen e superbă și la corp, și la neuron”, sunt alte comentarii pe care le-au scris fanii vedetei la poza în care ține în mână un pahar cu ceva portocaliu (unii spun că ar fi suc de cătină, alții că e Aperol).

Imaginea cu Carmen Brumă în lenjeria intimă neagră a strâns peste 2.700 de inimioare pe Instagram și zeci de comentarii, unele apreciative, altele critice, după cum v-am arătat mai sus.

ADVERTISEMENT
carmen brumă
Carmen Brumă are un trup de zeiță și îl arată din ce în ce mai des fanilor de pe Instagram