Life

Carmen Brumă, mutare de urgență din apartament: ”A fost o istorie mai complicată”

Carmen Brumă s-a mutat în casă nouă, cu chirie. Decizia a fost luată într-un timp extrem de scurt de iubita lui Mircea Badea.
01.11.2022 | 12:08
Carmen Bruma mutare de urgenta din apartament A fost o istorie mai complicata
Carmen Brumă s-a mutat în casă nouă. Decizia a fost luată într-un timp scurt de iubita lui Mircea Badea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita antrenoare de fitness s-a mutat de urgență din apartamentul în care stătea de ceva vreme alături de iubitul ei, Mircea Badea, și fiul lor, Vlad. Frumoasa șatenă a explicat de ce a luat această decizie.

Carmen Brumă s-a mutat în casă nouă. Decizia a fost luată într-un timp scurt de iubita lui Mircea Badea

Carmen Brumă a schimbat locuința în care stătea cu chirie. Vedeta s-a văzut nevoită să caute peste noapte un alt apartament după ce proprietarii casei nu au mai vrut să-i prelungească contractul de închiriere.

ADVERTISEMENT

Din fericire, iubita prezentatorului Mircea Badea a găsit un spațiu care se potrivește de minune familiei sale. Prima asistentă TV din România este mulțumită de apartament despre care spune că este peste așteptările sale.

„A fost o istorie mai complicată. Nu ne planificasem neapărat să ne mutăm, dar așa a fost situația. A trebuit să facem față și să căutăm urgent un apartament în care să stăm și sunt foarte fericită că am găsit ceva un pic peste așteptările mele. 

ADVERTISEMENT

Cred că a fost un noroc pe care l-am avut. Noi stăteam cu chirie într-un loc în care ne-am simțit foarte bine, că stăteam de foarte mulți ani acolo.

Nu s-a mai putut prelungi contractul și atunci am fost puși în situația de a ne găsi foarte rapid un alt loc”, a declarat Carmen Brumă într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă, mutări frecvente în ultima perioadă

Carmen Brumă spunea în urmă cu câteva luni că în sfârșit a găsit un loc pe care-l poate numi „acasă”. Din păcate, acum frumoasa șatenă a fost nevoită să renunțe la locuința care avea o terasă imensă, unde se antrena zilnic.

Iubita lui Mircea Badea a subliniat că în ultima perioadă a avut parte de mai multe mutări. Mai exact, antrenoarea a precizat că după trei mutări, împachetări și despachetări era, în sfârșit, liniștită.

ADVERTISEMENT

Iată că acum fosta asistentă TV a trebuit să o ia de la capăt și să se mute din nou. Carmen Brumă își va decora, cu siguranță, locuința după bunul plac, așa cum a făcut și la anterioarele.

ADVERTISEMENT