Life

Carmen Brumă, primele imagini din noua locuință. Cât de mare este terasa apartamentului

Carmen Brumă a postat primele imagini din noua locuință în care s-a mutat cu Mircea Badea și fiul lor. Iată cât de mare este terasa apartamentului și cum a fost amenajată.
24.05.2022 | 20:10
Carmen Bruma primele imagini din noua locuinta Cat de mare este terasa apartamentului
Carmen Brumă, primele imagini din noul apartament. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a făcut publice imagini din noul apartament în care s-a mutat alături de partenerul ei, Mircea Badea, și de fiul lor, Vlăduț.

Carmen Brumă, primele imagini din noul apartament

Iubita lui Mircea Badea și-a filmat terasa imensă în timp ce stătea pe șezlong. Acolo sunt așezate șezlonguri, mese, scaune, un foișor, un hamac, dar și un loc pentru grătar.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, Carmen Brumă le-a arătat fanilor cum arată noul apartament, care nu era gata la momentul respectiv.

“Acesta e primul story din noul apartament care nu e gata. Va fi gata la un moment dat, cât mai repede, sperăm… Nu vreau să vă arăt acum mai multe, poate o voi face când va fi gata.

ADVERTISEMENT

Cumva simt nevoia să mă laud. După trei mutări, împachetări, despachetări… Simt nevoia să mă liniștesc și să zic. Aici ne-am mutat.”, spunea Carmen Brumă în februarie.

Carmen Brumă
Carmen Brumă, primele imagini din noul apartament. Sursa foto: Instagram

Cum se menține în formă Carmen Brumă la 45 de ani

Carmen Brumă a împlinit recent 45 de ani și le-a dezvăluit internauților cum reușește să se mențină în formă. Vedeta are grijă de silueta ei și face regulat antrenamente, dar pune mare preț pe alimentație.

ADVERTISEMENT

“Alimentația este baza, mișcarea este facultativă, dar asta nu înseamnă că nu este importantă în procesul de menținere și pentru o stare foarte bună de sănătate.

Mușchiul de porc este o carne sănătoasă, din punct de vedere calorică este similară cu pieptul de pui și este mult mai gustoasă. Merge alături de o salată, dar mare atenție, să nu excludem carbohidrații. 

ADVERTISEMENT

Important e ce carbohidrați alegem. Dimineața punem mânca un iaurt cu fulgi de ovăz, la prânz facem o ciorbă cu două linguri de smântână și două felii de pâine. Seara mai ușor, mai multe legume. 

Eu fac de ani de zile mișcare acasă, nu mă duc la sală. Eu asta propun, mișcarea făcută acasă fără niciun fel de accesorii complicate.”, a declarat Carmen Brumă la Acces Direct, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT