Life

Carmen Brumă revine pe micile ecrane. În ce proiect a decis să se implice. “Mi se potrivește foarte bine”

Carmen Brumă a decis să revină pe micile ecrane. Va apărea cât de curând într-o emisiune la Antena 1. Vedeta a acceptat provocarea fără să stea pe gânduri.
14.01.2022 | 12:34
Carmen Bruma revine pe micile ecrane In ce proiect a decis sa se implice Mi se potriveste foarte bine
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a decis să revină la Antena 1. Partenera lui Mircea Badea se va alătura echipei MediCOOL.

Deocamdată nu se știe când va avea loc premiera sezonului 2.

Vedeta spune că este foarte fericită pentru că i s-a oferit ocazia de a face parte din acest proiect, pentru că i se potrivește extrem de bine.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă revine pe micile ecrane. În ce proiect a decis să se implice. “Mi se potrivește foarte bine”

Carmen Brumă și Ana Barbu s-au alăturat echipei MediCOOL, emisiune difuzată la Antena 1. Noul sezon este programat să înceapă în curând. Deocamdată nu se știe exact data.

Gazda emisiunii este dr. Mihai Pautov, medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni. Alături de acesta se mai află și dr. Elena Popa (medic specialist dermato-venerologie și estetică medicală).

ADVERTISEMENT

Săptămânal, aceștia discută cu invitații subiecte legate de sănătate. De asemenea răspund și întrebărilor adresate de telespectatori.

Partenera lui Mircea Badea a declarat că este foarte fericită pentru că a avut ocazia să se implice în acest proiect care o reprezintă.

ADVERTISEMENT

“Mă bucur că am revenit la Antena 1 într-un proiect care mi se potrivește foarte bine și care este în concordanță cu mesajul meu public și preocupările mele de ani de zile, adică alimentația sănătoasă, echilibrată, sportul și o stare de sănătate optimă.

Sunt încântată de echipa cu care am lucrat, de invitații noștri și sper că telespectatorii Antena 1 vor aprecia această emisiune inedită ca format în peisajul media!”, a spus Carmen Brumă.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a debutat în televiziune în anul 1999. La acel moment a fost asistentă la Tele Euro Bingo Show. După un an a devenit colaborator la matinalul Antenei 1 de la acea vreme, dar și redactor la Noaptea târziu cu Mircea Badea.

În anul 2003 s-a mutat la Realitatea Tv, unde a fost prezentator și realizator. De-a lungul anilor a prezentat o mulțime de emisiuni, dar și știri.

Vedeta a ajutat zeci de domnișoare și doamne să slăbească și să adopte un stil de viață sănătos. Aceasta are o mulțime de programe foarte variate de sport și nutriție.

ADVERTISEMENT