Life

Carmen Brumă se teme pentru fiul său. Clipele grele prin care trece partenera lui Mircea Badea

06.04.2021 | 08:41
Carmen Bruma se teme pentru fiul sau Clipele grele prin care trece partenera lui Mircea Badea
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă (43 de ani) a mărturisit că se teme pentru fiul ei și al lui Mircea Badea. Vedeta trece prin clipe grele în momentul de față, dezvăluind care este îngrijorarea care o macină în privința băiețelului în vârstă de 7 ani. 

Partenera celebrului prezentator de la Antena 3 este o mamă super protectivă, dar și panicată pentru fiul ei. Acesta este și motivul pentru care vedeta se gândește cu groază la perioada în care cel mic va fi nevoit să meargă la școală și nu va mai fi aproape de ea.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV nu a stat niciodată departe de copilul ei, însă este extrem de emoționată că din toamnă va pleca la școală. Carmen Brumă este îngrozită în permanență de ceea ce i s-ar putea întâmpla băiatului ei și a lui Mircea Badea.

Carmen Brumă, super protectivă cu fiul său, Vlad. Care este teama vedetei legat de copil

„Am fost foarte paranoică, între timp m-am mai tratat, m-am mai relaxat puțin, eram excesiv de îngrijorata, dar așa cum ziceam sunt «sub tratament».

ADVERTISEMENT

Mie mi s-a reactivat panica pe care am avut-o când era era foarte mic, prima dată când a avut febră mai aveam puțin și avem atac de panică, credeam că e sfârșitul lumii.

Acum mi-am readus aminte de ce simțeam atunci pentru că ne pregătim de școală, am simțit că pleacă în armată, că pleacă copilul de acasă”, a mărturisit Carmen Brumă în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, iubita lui Mircea Badea are numai cuvinte de laudă la adresa copilului, care are o pasiune pentru mașini încă de mic și recunoaște fiecare autoturism pe stradă. Băiețelul știe să citească de la vârsta de 3 ani, când a început să cunoască cifrele și plantele.

„Vlăduț este un copil adorabil. De la vârsta de 3 ani știe să citească, cunoaște literele, cifrele și planetele. E leșinat după mașini, știe toate mașinile din fața blocului. Să ne vezi pe noi cu șervețele în fața blocului cum ștergeam numere de la mașini, că plângea Vlăduț.

ADVERTISEMENT

Are o pasiune pentru mașinuțe, dar nu l-aș încuraja să devină pilot de curse. Dar mai are timp să se răzgândească”, spunea în trecut Carmen Brumă în urmă cu ceva timp, scrie click.ro.

Întrebată dacă s-a vaccinat anti-COVID-19, Carmen a dezvăluit: „Nu, Mircea nu s-a vaccinat. Nici eu, pentru că nu m-a fugărit nimeni cu vaccinul, dar dacă m-ar fugări, m-aș împiedica imediat. Deocamdată a trebuit să mă pun pe liste. Nu sunt în categorie”.

ADVERTISEMENT