Life

Carmen Brumă și Mircea Badea, apariție rară în mediul online. Imaginea de milioane postată de cei doi

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai logevive cupluri din showbiz-ul autohton, dar cu toate acestea se afișează extrem de rar împreună.
16.08.2021 | 20:20
Carmen Bruma si Mircea Badea aparitie rara in mediul online Imaginea de milioane postata de cei doi
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a distribuit recent o imagine rară alături de partenerul ei de viață, nimeni altul decât gazda emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3.

Vedeta și prezentatorul TV apar împreună, într-o poză unică. Cei doi s-au fotografiat în timpul unei vacanțe, decorul fiind compus de o piscină și de o atmosferă relaxantă.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă și Mircea Badea apar cu zâmbetul pe buze, fosta asistentă TV mărturisind motivul inedit pentru care a ales să publice fotografia cu iubitul ei.

Carmen Brumă și Mircea Badea, apariție specială în mediul online. Cum s-au fotografiat

Cu această ocazie șatena a dezvăluit că este a doua fotografie pe care o arată fanilor pe anul acesta, prima fiind una mai veche și distribuită pe 24 februarie, de ziua lui Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de o imagine surprinsă în anul 2008 de paparazzi, undeva pe plajă, cele două vedete apărând ținându-se de mână.

„La cererea publicului, a doua poza anul acesta! ? Să ne potolim, zic ?…”, a scris Carmen Brumă, în descrierea fotografiei de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Băi, nene, ce înseamnă un fotograf bun!”, a scris Adina Halas, care se pare că este cea care a surprins momentul emoționant dintre cei doi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Carmen Brumă și Mircea Badea, un cuplu de zeci de aprecieri

Imaginea a primit foarte multe mesaje și din partea urmăritorilor, care s-au bucurat foarte mult la vederea cuplului împreună pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Sunteți frumoși, dar scumpi la vedere!”, „Sunteți o pereche trăsnet și cu o minune de copil!”, „Un cuplu sexy!” sau „Wooow! Hollywood scrie pe voi! Sunteți un exemplu de milioane!”, sunt câteva comentarii venite de la fani.

În plus, fotografia rară din mediul online a adunat și foarte multe aprecieri. Aproximativ 10.000 de oameni au apăsat butonul de „Like”.

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de peste 20 de ani, dar încă nu au ajuns la altar. Vedeta a primit inelul, dar nu și-a dorit să îmbrace rochia de mireasă, deși au un copil împreună.

ADVERTISEMENT