Life

Carmen Brumă și Mircea Badea, imagini fabuloase din Dubai! Cum a apărut prezentatorul în deșert

04.02.2021 | 12:37
Carmen Bruma si Mircea Badea imagini fabuloase din Dubai Cum a aparut prezentatorul in desert
Mircea Badea și Carmen Brumă, vacanță în Dubai. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă și Mircea Badea petrec momente frumoase alături de copilul lor departe de România, în însoritul Dubai. Nevasta prezentatorului de la Antena 3 a postat mai multe videoclipuri și fotografii din vacanța celor trei, iar Badea a reușit să surprindă din nou cu apariția sa din deșert.

Toată lumea s-a întrebat la începutul săptămânii unde a dispărut Mircea Badea, căci acesta nu a mai fost prezent la măsuța de la „În gura presei”, iar misterul a fost lămurit: vedeta Antenei 3 este în vacanță în Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

Mircea a plecat cu soția lui și cu băiețelul pe care îl au, Vlad, în Dubai, iar realizatorul de televiziune nu s-a dezlipit de mască nici măcar în deșert, ba chiar a făcut o glumă pe seama faptului că nu mai apare la televizor, cu o măsuță pe nisip.

Carmen Brumă și Mircea Badea, trai de trai în Dubai

Carmen a postat imagini fabuloase cu escapada lor, aceasta fiind una din cele mai frumoase vacanțe pe care au avut-o împreună.

ADVERTISEMENT

Chiar Mircea a fost cel care a elucidat misterul absenței sale de la Antena 3 postând pe Instastory că a ajuns „în rândul lumii”, în destinația la modă pentru foarte multe staruri în ultima perioadă.

mircea badea
Mircea Badea a apărut cu masca pe față până și în deșert. Foto: Instastory

Ce o deranjează pe nevasta lui Badea în orașul luxuriant: „Am mai trăit chestia asta în Las Vegas”

„Vă spuneam că îmi place aici în mod special pentru că e foarte curat peste tot, la orice baie publică, indiferent că e într-un hotel de lux sau o baie din mall sau o baie din parc. E foarte curat, miroase foarte frumos a parfum, ai dezinfectant peste tot, ai cremă de mâini peste tot.

ADVERTISEMENT
carmen brumă
Carmen Brumă, fascinată de soarele din Emirate. În dreapta, băiețelul celor doi, Vlad, jucându-se în nisip

Ce mă enervează e aerul condiționat, băi nene. E un frig oriunde intri, de la hotel, la mall, în orice taxi, înțepenești pur și simplu. Am mai trăit chestia asta în Las Vegas. Acolo la fel. O frigăraie! Noroc că e cald în timpul zilei, pe la 16 așa se lasă răcoarea și începe vântul, dar în rest e bine”, a povestit Carmen Brumă pe Instastory descriind atmosfera din Dubai.