Life

Carmen Brumă și Mircea Badea, la plajă, în Bulgaria: „Ne scuzați, atât s-a putut”

Carmen Brumă a făcut publice mai multe fotografii de la plajă, în care apare alături de Mircea Badea. Cei doi au fost în vacanță în Bulgaria, împreună cu fiul lor și câțiva prieteni.
14.06.2022 | 18:50
Carmen Bruma si Mircea Badea la plaja in Bulgaria Ne scuzati atat sa putut
Carmen Brumă și Mircea Badea, în vacanță. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Sunt împreună de 20 de ani, au un copil, dar rar se afișează împreună. Imaginile publicate recent, de la plajă, au atras atenția publicului.

Carmen Brumă și Mircea Badea, vacanță în Bulgaria. Cum s-au afișat cei doi

Carmen Brumă și Mircea Badea au petrecut câteva zile în Bulgaria. În vacanță, alături de ei au fost fiul lor, dar și familia Adinei Halas, prietenă a apropiată a celor doi.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că sunt împreună de 20 de ani, sunt rare momentele în care aceștia se afișează împreună. De această dată, Carmen Brumă a publicat imagini din vacanță.

carmen brumă mircea badea concediu
Carmen Brumă și Mircea Badea, în concediu.
Foto: VIVA.ro

„Ne scuzați, atât s-a putut”, a scris Carmen Brumă, în dreptul fotografiei, conform Viva.ro.

Despre Carmen Brumă nu este noutate faptul că are un corp de invidiat, însă pentru a avea picioare tonifiate și abdomen cu pătrățele. Nu ia pauză nici măcar atunci când este departe de casă, astfel, pe marginea piscinei ea și-a făcut antrenamentul zilnic.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Nici Mircea Badea nu s-a lăsat mai prejos. Prezentatorul TV se menține, de asemenea, în formă. Vedeta Antena 3 a făcut la rândul său sport în sala de fitness a hotelului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de mircea badea (@mirceabadeareal)

 De ce nu se căsătoresc Carmen Brumă și Mircea Badea?

În ciuda relației lungi, Carmen Brumă a dezvăluit că din punctul său de vedere nu este o prioritate ca ea și Mircea Badea să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Totuși, a mărturisit că ar face acest pas într-o singură situație, dacă Vlad, fiul lor în vârstă de 8 ani, le-ar cere acest lucru.

„Dacă Vlad şi-ar dori asta şi ne-ar cere. Vlad poartă numele ambilor părinţi şi i se pare logic să fie aşa”, a explicat Carmen Brumă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, partenera de viață a lui Mircea Badea a mărturisit că între ei au existat și tensiuni de-a lungul timpului, însă întotdeauna au găsit o cale de rezolvare.

ADVERTISEMENT