Life

Carmen Brumă și Mircea Badea, probleme în Dubai. Ce a pățit fiul lor în vacanță

02.03.2021 | 10:19
Carmen Bruma si Mircea Badea probleme in Dubai Ce a patit fiul lor in vacanta
Carmen Brumă și Mircea Badea, probleme în Dubai. Ce a pățit fiul lor în vacanță. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă și Mircea Badea au avut probleme cu fiul lor, Vlad, în vârstă de șase ani. Soția prezentatorului de la Antena 3 s-a speriat teribil după ce micuțul a avut probleme de sănătate în vacanța din Dubai.

Vedeta a povestit despre ce a fost vorba și cât de tare s-au panicat, însă totul s-a terminat cu bine și fiul lor nu a pățit nimic grav. Plimbarea în deșert a fost neplăcută pentru ei din cauza unui eveniment nefericit.

ADVERTISEMENT

Se pare că micuțul Vlad a fost mușcat de o insectă, iar zona afectată s-a inflamat destul de tare, iar băiatul s-a simțit destul de rău din această cauză. Din fericire, efectul mușcăturii nu a durat mult și cel mic se simte mai bine.

Carmen Brumă și Mircea Badea, probleme în Dubai. Ce a pățit fiul lor în vacanță

Mircea Badea și Carmen Brumă au petrecut o săptămână de vis în Dubai alături de fiul lor, Vlad, care s-a terminat într-o notă mai puțin plăcută. Din cauza unei mușcături de insectă, băiatul a avut o reacție alergică severă la sfârșitul călătoriei.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în timp ce se aflau în deșert, unde există astfel de riscuri. Organismul lui Vlad nu a reacționat forte bine la mușcătură și întreaga zonă afectată s-a inflamat. Invitată în platoul unei emisiuni TV, Carmen Brumă a relatat această întâmplare.

„A fost o vacanță despre care să zicem că a fost reușită chiar și cu experiențele negative, dar important este că totul s-a terminat cu bine.

ADVERTISEMENT

Nu aș vrea să intru foarte mult în detalii. Am avut o mică problemă de sănătate cu Vlăduț, nu COVID, că toți se gândesc la asta. Am avut o problemă de sănătate la care nu ne-am fi gândit, dar s-a rezolvat.

L-a mușcat o insectă în deșert și a făcut o reacție foarte ciudată și destul de agresivă, suficient încât să ne sperie. Am stat 7 zile în Dubai, la final s-a întâmplat. Din fericire, am venit acasă.

ADVERTISEMENT

S-a rezolvat imediat. La o perioadă de timp după înțepătură a fost acea reacție. Ne-am dat seama imediat că a fost înțepat, pentru că era locul extrem de inflamat”, a povestit aceasta, potrivit wowbiz.ro.

La începutul lunii februarie, Mircea Badea și Carmen Brumă au luat o pauză de la viața cotidiană și au „fugit” în Dubai, unde s-au relaxat timp de șapte zile. Prezentatorul emisiunii „În gura presei” și-a motivat absența de la Antena 3 și a spus, în glumă, că este și el „în rândul lumii”, pentru că a ales Dubai ca destinație de vacanță, la fel ca alte vedete.

ADVERTISEMENT