Life

Carmen Brumă, topul alimentelor ideale pentru toamnă. Secretele soției lui Mircea Badea pentru un corp sănătos

Carmen Brumă a realizat topul alimentelor ideale pentru toamnă. Iată care sunt secretele soției lui Mircea Badea pentru un corp sănătos.
30.09.2021 | 21:46
Carmen Bruma topul alimentelor ideale pentru toamna Secretele sotiei lui Mircea Badea pentru un corp sanatos
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a făcut o listă cu alimentele ideale pentru toamnă. Soția lui Mircea Badea arată foarte bine la 44 de ani și împărtășește cu fanii secretele ei pentru a se menține în formă.

Partenera de viață a realizatorului de la Antena 3 este specializată în nutriție și fitness și este foarte apreciată de fanii din mediul online. Vedeta postează regulat trucuri și rețete pe blogul personal, dar și pe conturile de socializare.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă, topul alimentelor ideale pentru toamnă. Secretele soției lui Mircea Badea pentru un corp sănătos

Carmen Brumă a creat o listă cu alimentele ideale pentru toamnă, benefice pentru sănătate și pentru menținerea unei siluete de invidiat.

Soția lui Mircea Badea este foarte apreciată în mediul online, unde le dezvăluie internauților secretele ei pentru a se menține în formă. Frumoasa șatenă s-a dedicat nutriției și sportului și vrea să inspire oamenii să aibă mai multă grijă de ei.

ADVERTISEMENT

Din topul alimentelor ideale pentru toamnă fac parte legume din categoria rădăcinoaselor, dar și cruciferelor. De asemenea, aceasta a menționat și câteva fructe ideale pentru consum în acest anotimp. La topul realizat de vedetă se adaugă și dovleacul și nucile.

„Top alimente ideale pentru toamnă:

1. Rădăcinoase: sfecla roșie, gulie, țelină, morcov

2. Dovleac: sursa de vitamine B, fier, betacaroten, potasiu, glucide cu absorbție lentă. Ameliorează dispoziția, te ajută să-ți controlezi pofta de dulce

ADVERTISEMENT

3. Crucifere: varza, conopida, broccoli (persoanele care au probleme cu tiroida trebuie sa aibă grijă la cantități)

4. Fructe: pere, struguri, gutui, prune

5. Nuci: ideal de consumat după ce au fost sparte (curățate)”, a scris Carmen Brumă pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Fanii au remarcat cât de bine se menține Carmen Brumă și i-au lăsat sute de comentarii la postare.

„Arăți senzațional!”, „Doamne cum arăți! Felicitări”, „Bravo d-na Carmen, sunteți un exemplu în acest domeniu (sport și alimentație sănătoasă), ceea ce nu este ușor de întreținut, trebuie multă muncă, motivație și ambiție”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Cum reușește Carmen Brumă să se mențină în formă

Carmen Brumă a vorbit, în urmă cu câțiva ani, despre cum reușește să-și mențină silueta de invidiat. Vedeta a avut probleme cu greutatea în exces în adolescență și a început să aibă mai multă grijă de ea.

„Am început să fac sport serios și constant acum aproximativ 20 de ani după ce în adolescență am avut o problemă cu greutatea în exces – aveam cu 35 de kilograme mai mult decât acum.

După ce am slăbit, m-am apucat intensiv de sală, și de atunci  mișcarea face parte din rutina mea”, spunea Carmen Brumă.

ADVERTISEMENT