Life

Carmen Cornaci, artista al cărei soț s-a sinucis, a făcut primele declarații. Ce se întâmpla, de fapt, între ei

Carmen Cornaci, reacție după ce partenerul și-a pus capăt zilelor. Cum stăteau în realitate lucrurile între cei doi soți.
16.11.2022 | 22:02
Carmen Cornaci artista al carei sot sa sinucis a facut primele declaratii Ce se intampla de fapt intre ei
Carmen Cornaci, reacție după ce partenerul și-a pus capăt zilelor. Cum stăteau în realitate lucrurile. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Artista de muzică populară al cărei soț s-a sinucis în urmă cu câteva zile a făcut primele declarații. Ce se întâmpla, de fapt, între ei. Vedeta a mărturisit că mariajul era aproape de final, lucru pe care bărbatul nu l-a acceptat.

Carmen Cornaci, reacție după ce partenerul și-a pus capăt zilelor. Cum stăteau în realitate lucrurile

Carmen Cornaci a plecat de acasă la începutul săptămânii, însă la scurt timp avea să afle o veste tragică. Soțul său, Ionuț, și-a pus capăt zilelor, interpreta mărturisind că dorea să divorțeze, de aceea a părăsit căminul conjugal cu cei doi copii.

ADVERTISEMENT

Conflictele erau foarte dese între cântăreață și regretatul partener de viață, discuțiile despre încheierea mariajului fiind frecvente pe parcursul celor 13 ani în care au fost o familie. Din păcate, certurile au devenit mai aprinse începând cu luna august a acestui an.

„Existau ceva neînţelegeri şi am ajuns la concluzia că ar trebui să punem capăt acestei căsnicii pentru că nu era nimeni fericit. Existau nişte probleme mai vechi pe care noi nu reuşeam să le îndreptăm şi am considerat că este cel mai bine aşa.

ADVERTISEMENT

Am decis să plec luni de acasă, informându-l că nu mă mai întorc, doar că el nu a putut accepta acest lucru. Considera că dacă ne pierde pe mine şi pe copii, nu mai are niciun rost pe lumea asta.

Deşi noi am avut discuţii de acest fel de-a lungul timpului şi spuneam că sunt mulţi oameni care se despart şi decât să trăieşti într-o căsnicie toxică şi să nu fie nimeni fericit, mai bine pe drumuri diferite, încercând din direcţii diferite să ne ajutăm copiii pentru a-i face mari.

ADVERTISEMENT

El nu putea accepta asta, dar nici eu nu mai puteam accepta să duc frâu acestei căsnicii şi din păcate, a doua zi a decis să încheie socotelile cu viaţa şi să se termine în acest fel căsnicia noastră”, a spus Carmen Cornaci pentru Antena Stars.

Carmen Cornaci, despre problemele soțului

Carmen Cornaci a mai precizat că soțul avea mai multe probleme pe care încerca să le rezolve cu ajutorul unui psiholog din Botoșani. Bărbatul a mers la câteva ședințe, artista neputând să mai treacă cu vederea anumite conflicte majore.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, comportamentul partenerului de viață nu s-a schimbat în ciuda faptului că vedeta îl amenința că va depune actele de divorț.

În altă ordine de idei, Carmen Cornaci susține că a avut un mariaj frumos, în ciuda certurilor și scandalurilor din ultima perioadă. Artista spune că bărbatul avea foarte multe calități, era un om bun, cuminte și frumos.

ADVERTISEMENT