News

Carmen Dan, atacată dur de Mihai Tudose și Cătălin Ioniță, fostul șef al Poliției. Acuzații grave pentru ministru de Interne: “Mincinoasă și agresivă”

22.04.2019 | 11:41
Carmen Dan atacata dur de Mihai Tudose si Catalin Ionita fostul sef al Politiei Acuzatii grave pentru ministru de Interne Mincinoasa si agresiva

Cătălin Ioniță, fost șef al Poliției o critică extrem de aspru pe Carmen Dan. Mihai Tudose intervine în scandalul creat, ținându-i partea lui Ioniță. Povestea a reapărut în spațiul public în cursul zilei de vineri după ce fostul șef al Poliției a afirmat că aceasta s-ar fi concentrat pe alte zone decât MAI. În cursul zilei de duminică, șeful DGA a publicat o scrisoare deschisă în care a acuzat modificările pe care vrea să le facă ministrul de Interne în DGA.

Carmen Dan, atacată de Mihai Tudose și Cătălin Ioniță

Cătălin Ioniță o acuză pe Carmen Dan că face acuzații mincinoase cu privire la raportul înregistrat în data de 11.01.2018, raport din care reiese că acesta este de acord cu ocuparea funcției de Inspector General al Poliției Române.

„Ca urmare a presiunilor făcute am început activitatea ca Inspector General însă nenumăratele imixtiuni în activitatea firească a I.G.P.R. creau tensiuni permanente.” Mihai Tudose a reluat, în cursul zilei de luni, o parte din scrisoarea deschisă a lui Cătălin Ioniță. Fostul premier a arătat că la momentul acela ar fi avut dreptate în conflictul cu ministrul de Interne.

Mihai Tudose și Cătălin Ioniță o atacă dur pe Cramen Dan
Mihai Tudose și Cătălin Ioniță o atacă dur pe Cramen Dan

“Minte și are o agendă proprie în cadrul ministerului…”

„Vă aduceți aminte cum în ianuarie 2018 am cerut demisia acestei „doamne” fiindcă minte și are o agendă proprie în cadrul ministerului… Atunci „partidu’” a luat foc, am fost făcut misogin și evident deconspirat ca fiind securist și trădător. Acum, Chestorul Ioniță recunoaște că „doamna” a mințit și nu numai ci și o serie de abuzuri și presiuni care nu au nici o legătură cu ceea ce trebuie să fie un ministru de interne. Nu cred că se mai așteaptă nimeni ca „doamna” Dan să-și dea demisia. Poate chiar e util să mai stea acolo.

Să o vedem și să ne reamintim cum arată „omul perfect al lu’ Dragnea/ PSD” Această mostră de jalnic caracter organizează alegerile. În fața ei depun jurământul de onoare tinerele generații de polițiști… ei stând drepți în fața unei mincinoase care, fiindcă are tricou cu PSD dat de Dady Dragnea pare intangibilă! Această „doamnă” este membră CSAT… Nu trebuie să-și dea ea demisia… trebuie trimiși toți acasă. Urgent! P.S. Declarația chestorului Ioniță este mult mai vastă și dezvăluie și multe alte mizerii”, asusținut fostul premieru, Mihai Tudose, despre situația conflictuală dintre fostul șef al Poliției Române, Cătălin Ioniță și Carmen Dan.