Life

Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș! Care este motivul

Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș! Vedeta nu se mai căsătorește în acest an, așa cum era stabilit inițial. Artista a vorbit despre motivul amânării.
02.09.2022 | 07:08
Carmen de la Salciua a amanat nunta cu Marian Corches Care este motivul
Carmen de la Sălciua nu se mai mărită anul acesta cu Marian Corcheș. Nunta a fost amânată. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a decis să amâne nunta cu iubitul său, care trebuia să aibă loc anul acesta. Iată care este motivul din spatele deciziei sale.

Carmen de la Sălciua nu se mai mărită anul acesta cu Marian Corcheș. Nunta a fost amânată

Carmen de la Sălciua trebuia să fie mireasă în acest an, dar se pare că lucrurile s-au schimbat pentru vedetă.

ADVERTISEMENT

Vorbind despre relația sa cu Marian Corcheș, cântăreața a dezvăluit că nunta lor va fi amânată.

Explicația dată de vedetă a fost că au foarte multă treabă amândoi și se simt prea obosiți. Nici dacă ar mai vrea să se căsătorească în acest an nu ar fi șanse prea mari pentru că atât Carmen de la Sălciua cât și iubitul ei sunt obosiți după atâta muncă.

ADVERTISEMENT

Oboseala celor doi este dată de faptul că au multe evenimente și au deschis o pensiune care le solicită, de asemenea, timpul și atenția.

„Suntem bine, suntem cu foarte multă treabă și cu pensiunea și cu evenimentele și obosiți pentru că am avut destul de multe evenimente. Nu prea avem timp pentru noi’’, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Când se mai mărită Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș

Dar când are loc nunta lui Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș, de fapt? Artista a dezvăluit că, cel mai probabil, marele eveniment din viața sa va avea loc anul viitor, în niciun caz în acest an.

„Nunta probabil la anul. Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta. Probabil anul viitor”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și iubitul ei și-au făcut puțin timp pentru ei, deoarece au plecat într-o vacanță de lux, în Italia. Aceștia au ales să meargă în confortul propriei mașini, pe calea rutieră.

Cei doi au mers apoi și în Croația, unde artista trebuia să fie prezentă la mai multe evenimente.

ADVERTISEMENT