Life

Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față. Cum arată bărbatul ideal și ce este important în relație

22.02.2021 | 08:22
Carmen de la Salciua a dat cartile pe fata Cum arata barbatul ideal si ce este important in relatie
Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față. Cum arată bărbatul ideal și ce este important în relație. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este foarte sinceră atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă și a dat cărțile pe față atunci când a vorbit despre un aspect extrem de important într-o relație.

Cântăreața le-a răspuns fanilor la diverse întrebări personale sau legate de proiectele muzicale. Carmen de la Sălciua este singură la momentul actual, însă este destul de pretențioasă atunci când vine vorba de următorul bărbat din viața ei, din moment ce a suferit din dragoste în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Interpreta de manele și muzică de petrecere ține legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare și nu se ascunde atunci când trebuie să vorbească despre lucruri ce țin de viața ei personală.

Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față. Cum arată bărbatul ideal și ce este important în relație

Carmen de la Sălciua a organizat o nouă sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul de Instagram. Artista răspunde curiozităților pe care le au fanii și încearcă să-i ajute pe unii atunci când au probleme în viața personală.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a primit noi întrebări din partea urmăritorilor, mai ales unele care vizează aspecte din viața amoroasă. De data aceast, bruneta nu a fost întrebată despre vreun fost iubit, ci despre cum ar trebui să fie un bărbat în relația cu o femeie.

Întrebată dacă vârsta este importantă într-o relație, Carmen de la Sălciua a răspuns pozitiv și le-a dat de înțeles fanilor ce așteaptă de la viitorul iubit. Artista a precizat că este foarte important pentru ea ca un bărbat să fie de o vârstă apropiată cu a ei, pentru că altfel ar exista prea multe diferențe de viziuni și percepții asupra vieții.

ADVERTISEMENT

„Diferența de vârstă e foarte important să nu fie foarte mare! Pentru că în acest fel se măressc și diferențele de concepții, de gândire, de comportament, de idealuri!

Cred că e bine să fim realiști. Dragostea are vârstă și în timp se vede asta. O femeie de 25 de ani cu un bărbat de 40 de ani ca exemplu…în timp își vor descoperi diferenețele de comportament, viziunile, dorințele, iar asta dăunează. Poate cât e dragoste cu fluturași în stomac nu se simte nimic, dar întotdeauna anii își spun cuvântul”, a scris vedeta pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua a recunoscut cum ar trebui să fie bărbatul ideal. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Ce spune Carmne de la Sălciua despre bărbații infideli

Carmen de la Sălciua îi critică dur pe bărbații care dau dovadă de infidelitate în relația cu partenerele lor de viață. De altfel, cântăreața a recunoscut că scurta sa căsnicie cu Culiță Sterp a implicat și alte femei pe care le contacta concurentul de la „Survivor România” 2021. Tocmai din cauza acestui aspect, părerea ei despre bărbații infideli rămâne una neschimbată.

„Fie că vorbim de foste iubite sau neveste, nu se cade să vorbești urât de trecut! Să îți cucerești noua ta iubită, blamând-o pe cealaltă femeie din trecut crezând că ea astfel nu își va face filme în cap că încă o mai iubești e unul dintre lucrurile care îl pun pe bărbat într-o ipoastază deloc avantajoasă! Spune multe despre caracterul lui acest fapt”, a scris artista în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT